måndag 19 oktober 2009

Måndag!

Ja, det blev det i all fall. Sov rätt så dåligt i natt och är mest bara trött. Men har hunnit med två möten och nu borde jag skriva lite sketcher och sånt men tror jag skiter i det eftersom min inspirationsnivå är på minus. I kväll skall ni kolla på Roast på Berns. (eller på youtube i morgon) Jag och min kompis Fredrik Andersson har en bra beef. Faktiskt riktigt rolig. Vi hade en gäst roastare i Cecilia Frode denna gång. Cecilia Frode var bara konstig och skrämmande. Jag visste inte vad jag skulle säga efteråt till henne backstage så jag valde att inte säga någonting. (vilket antagligen gjorde det ännu mer obvious att jag inte gillade hennes roast.) Vi hade spelat in Robert Gustafssons roast innan Markoolios så det var ett jäkla drag i lokalen. Men det blir knäpp tyst när Cecilia börjar orera. Men detta avsnitt blev ändå helt ok.

28 kommentarer:

 1. Alltid lika obehagligt att känna sig tvungen att säga nåt uppmuntrande till kollegor vars framträdande man egentligen inte gillat. Jag är sångerska och vet att när man får kommentaren att man gjort en "intressant" konsert så är det fan bäst att tänka om. :) Ser fram emot din roast av Markoolio (och sänder en tacksamhetstanke till Youtube)!

  SvaraRadera
 2. Det här med Fru Frode är tyvärr redan spoilat av Aftonbladet. Det känns lagom trist att läsa allt gotti gott i "tidningen" flera timmar innan det ska gå av stapeln i TV. Slutsats: Jag slutar att skumma aftonbladet på lunchen. Ser ändå fram emot att få se kvällens roast på webben imorgon. (jag äger nämligen ingen TV) Så... nu hoppar förmodligen dina intressesmurfar så att du blir helt slut i luvan. Sov Gott! ;)

  SvaraRadera
 3. Erika: Eller hur." Ni var duktiga" är en annan eufemism för att det var skit!

  Rebecca: Mina intressesmurfar runkar så de blir alldeles blåa (men det syns inte eftersom de redan är blå i ansikte).

  SvaraRadera
 4. Usch, jag vill inte veta vad det är för färg på "pinnen" i det stadiet av upphetsning! ;)

  SvaraRadera
 5. Då får du nog säga till dina smurfar att tagga ner vad gäller masturberandet. Har hört att om tår blir vita så kan de falla av. Detsamma gäller nog för smurfpittar...

  SvaraRadera
 6. jo, det hälsar och gillar din profilbild. (vilket betyder nåt som du inte vill veta)

  SvaraRadera
 7. Även om det inte syns på bilden så har jag faktiskt alla getter i hagen. (kanske ett par x-tra till och med) Jag är ärad över att ha tagit plats i ännu ett runkregister!

  SvaraRadera
 8. Oh, nu blixtrade det till i brallan här ser du och jag som precis har brett en skinkmacka...

  SvaraRadera
 9. oj, vad betyder det? skinkmacka? är det en allegori för nåt snuskigt?

  SvaraRadera
 10. Det mesta kan ju bli snuskigt om man vill... Vissa behöver inte ens anstränga sig, faktiskt. Om jag hade jag velat vara snuskig hade jag föreslagit en dubbelmacka. Du, jag och gammelsmurfen.

  SvaraRadera
 11. Bäst hittills! Inte programmet, men din insats. Vissa andra inslag kändes lite som Grundkurs i Humor för Surrealister

  SvaraRadera
 12. På tal om: Förr i tiden ordnade den lokala bowlingklubben sin årliga "Skinkbowling" kring jul. Jag KAN ju inte ha varit den enda vars associationer galopperade iväg...?

  SvaraRadera
 13. Oj, ska jag tolka det som bra eller dåligt? "Illvit" då kanske det är mer än bara pitten som trillar av?

  Hasse > Du KAN icke ha varit den enda. haha
  lite skinkbowling och så vinner man ett "sexpack" som man kan bära med sig hem och fingra på. ;)

  SvaraRadera
 14. Jag satt i något form av chockliknande tillstånd medan Frode "höllt på", eller vad man nu ska kalla det. "Skämtar hon? Eller nä vänta, det är ju inte kul..." "eller, jo, hon spelar nog... nää, asså det är inte ens kul även om hon spelar tråkigt för att vara kul". Så vägde jag fram och tillbaka tills hon var klar och jag insåg att det inte VAR kul och att hela Benrs publik ville dö av antingen tristess, förlägenhet eller ångest.

  http://boelbitar.blogg.se

  SvaraRadera
 15. Bulan: Tyvärr var det ännu fittigare eftersom hon höll på ännu längre live. Nu har de ju klippt ner det. Det var så hemskt så jag ville gå ut och skära av mig kuken bara för att få nåt annat att tänka på.

  SvaraRadera
 16. Det låter som om Frode träffade alldeles för nära benpipan, felet på svensk ståupp *är* att den är för kokett och för fixerad vid flabb - och får man inga skratt så fixar man dem gärna själv med nån slags klappar-mig-på-knäna-attityd. För blött helt enkelt: ironi kräver att man håller krutet torrt. Sen är det aldrig lyckat att göra en frihandsskiss av en annan person på samma scen och låtsas som om de verkligen är så - det är mer än en aning krampaktigt. Att lyckas med det kräver att den som imiterar/parodierar är Chaplin, typ.

  Jag såg Petra Mede under ett patr av uttagningarna till schlager-SM och undrade bara: vad sysslar hon med? Katastrofal timing, alldeles för mycket eftertryck i avsikten att Ingen Ska Missa Mitt Skämt. Hon är torsk på atf fyra av det i förbifarten utan att stanna upp - en livsviktig förmåga för varje komiker värd namnet. Men visst, det gör alltid ont när man får höra salta sanningar av nån som inte hör till gänget....

  "Roast på Berns " visade sig vara ett av de absolut sämsta humorprogram jag sett (eh, hur mycket betalar producenterna för att få ha Berns för er själva?) Hade inte rattat in det utan Aftonbladet, men det var fascinerande uselt.

  SvaraRadera
 17. oj, men det kommer bara ett program till så du har med andra ord inte missat nåt.

  SvaraRadera
 18. Rent marknadsföringsmässigt kan det ju inte ha varit ett dåligt drag att ha med Cecilia Frode. Hon polariserade genast åsikterna (bland kvällspressens läsare och förstås också i bloggosfären). Frågan är ju, hur mycket visste Haag och Schyffert om vad hon skulle göra? För jag fattar ju inte riktigt vad hon gjorde där, om det inte var för att leverera nåt...udda. I.o.f. sig kan det ju behövas nån mystiskt nollning emellanåt så att programmet inte stelnar i sin form.

  För övrigt har jag gillat Roast på Berns. Och Dala-Demokraten verkar vara en tidning jag måste bläddra i ;-)

  SvaraRadera
 19. Jag vet inte på riktigt vad de tänkte. High risk, high reward kanske? Men hon är ju en komiker också men en annorlunda sådan. Men jo, det gjorde ju programmet onekligen intressant. På riktigt när den spelades in så var det jag som gick upp efter Frode, inte Mede som i tv versionen. Och jag kan säga att det var konstigt att uppträda efter henne. Luften var liksom slut i salongen. Så jag fick pumpa som fan.

  Dala demokratens recension var skriver av nån från Hjalle och Heavy. Nån av de killarna skriver för DD.

  SvaraRadera
 20. Frode har ju gjort en hel del kul, men hennes sk. "roast"(som inte var någon roast) var skitskum. Man skrattade i början just för att det var så konstigt, men sen gick jag och bryggde kaffe istället...

  SvaraRadera
 21. Alright det var alltså Heavy. Fan det är klart att du visste det.

  SvaraRadera