måndag 12 oktober 2009

Inget hände idag.

Jag har bara degat inomhus och kollat filmer. Så jäkla tråkigt. Nu var jag ute och gick en stund och det var lika tråkigt. Dessutom har jag diskat. Det var helt sjukt tråkigt. Dessutom är vädret tråkigt. Vad gör ni mot tristess? Hjälp mig!

14 kommentarer:

 1. Oj, personligen tycker jag inte softinering i en varm soffa kombinerat med film skulle vara något negativt. En höstpromenad låter inte heller som något straff.
  Diska, ja, där förstår jag dej mycket väl. Finns inget kul med diskning.

  Varje gång jag inte har något att göra, försöker jag lära mej att stå på händerna.
  Nu har jag fortfarande inte lärt mej det. Om det beror på oförmåga i balansen eller brist på ledig tid låter jag vara osagt.
  Akta så du inte bryter något bara. Det blir så dålig stämning då.

  SvaraRadera
 2. Själv skyller jag allt på Anna Anka, hon kanske inte är roten till allt ont, men mycket (mesta) dåligt!

  Personligen har jag sällan tråkigt...

  Dessutom ska du ju snart till Island (må vara på jobb);D

  SvaraRadera
 3. Mr.Bungle funger bra som middel for tristess...for meg. http://www.youtube.com/watch?v=J4rqXqpLCZ0

  SvaraRadera
 4. Jag vill kolla på film med dig André, du är bäst, roligast och snyggast!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Så ironiskt att någon som på sistone roat och underhållit mig när jag varit uttråkad (Tack, förresten), själv ber om råd mot tristess. Jag kan ju knappast råda dig att se dig själv på YouTube... Jag ger dig helt enkelt bara ett citat av Terry Pratchett:
  "You had to hand it to human beings. They had one of the strangest powers in the universe. No other species anywhere in the world had invented boredom. Perhaps it was boredom, not intelligence, that had propelled them up the evolutionary ladder. Trolls and dwarfs had it, too, that strange ability to look at the universe and think 'oh, the same as yesterday, how dull. I wonder what happens if I bang this rock on that head?"

  SvaraRadera
 7. ANDRÉ! Jag vill bara att du ska veta att jag är nästan helt sjukt kär i dig. Även fast du pratar som du gör, och normala människor kan bli lite avskräckta av den enorma oseriösiteten i din dialekt, är det okej för jag är så van med mina mumintrollpratande kusiner i Helsingfors. Så det är inga problem för mig.

  Jag vill säga att jag också, som Petra Mede, är en rolig person. Med fitta.

  Bara så du vet det.

  Vad du vill göra med den informationen är helt upp till dig. Men jag hoppas du skriver att långt kärleksbrev så det kan bli du och jag en vacker dag.

  Kiltti?

  SvaraRadera
 8. André.
  Vilken stjärna du är. Klockren, men svår att få grepp om.
  Tröttnar du på singellivet så skrik till.
  Jag vet en till i sådana fall :)
  Malin.

  SvaraRadera
 9. Fan,Du är ju lite lik FCZ-Tore! men 10 ggr snyggare,och mera social! Love ya dude! Vill också ha mitt eget mumintroll!

  SvaraRadera
 10. Shit... jag tror jag öppnade upp för nåt där med min kolla på film-kommentar, plötsligt ger sig en massa kvinliga beundrare till känna...

  SvaraRadera
 11. Hej snygging, vad bäst du var på roasten ikväll... :D

  SvaraRadera
 12. hahah, stört... vad händer? men jag var fan före... ett helt dygn före :)

  SvaraRadera
 13. Hej Flickor. Tack för "tipsen". Jag gillar er också. Jag hade väntat mig tips som ta ett varmt bad, börja virka eller sortera böcker i alfabetisk ordning men istället fick jag nåt jag behövde ännu mer nämligen uppmärksamhet. Tack. Ni är fina allihop. Puss o Kram

  SvaraRadera
 14. Men vad i helvete. Det är då själva fan att man aldrig får ha kändisar för sig själv, utan att andra kvinnor ska vara med och slita och slåss.

  Så. Jävla. Orättvist.

  SvaraRadera