torsdag 8 oktober 2009

Äntligen

har jag fått google analytics att fungera. Nu skall jag låta det gå några dagar och så skall jag börja skriva mer specifika inlägg om städer som läser min blogg. (det låter bra nu men vi får se om jag orkar) Förövrigt har jag spelat in tre st scener idag från 12-22:15. Urk, vad trött jag är. Men det var kul som vanligt. I morgon mina 3 sista scener här i Göteborg. Har ännu en insp. dag i Sthlm i slutet av oktober.

Som godnatt musik (eller godmorgon musik) så skall ni få The Racounters låt Many Shades of Black men med Adele.

6 kommentarer:

 1. Vad ska du spela in här i Stockholm? Ska du köra några live-framträdanden här som man kan gå och se? =)

  Hoppas det går bra i helvetet. (Götlaborg)

  SvaraRadera
 2. Google Analytics är fantastiskt. Tänk så mycket dumt man kan få fram!

  Hur många iPhone besök har du? Hur stor skärmupplösning har dina besökare? Vilket operativsystem har dem? Vad har de för tandborste? När hade de sex senast? ALLT!

  SvaraRadera
 3. Ella: Nix. bara 2 parlamentet. 20 nov och 5 dec.
  ripthejacker: Visst är det underligt att det är så nuförtiden. men lite kul också med onödig information ifall man inte jobbar för coca cola.

  SvaraRadera
 4. Mä pistin sut ja google analyticsin google fightiin ja valitettavasti sä sait tiukasti kärsääs, vaikka mä koitin kuinka manipuloida tulosta. Ah, mä en vaan oo tarpeeks kiero googlelle. Vitsi se on hieno fiilis, kun saa jonkun netti-/tietokonevirityksen toimimaan, oikein nörttionnea.

  SvaraRadera
 5. Hur får man riktigt den där jädrans google analytics att fungera?? ja fattar noll liksom.

  SvaraRadera