torsdag 15 oktober 2009

Bakfull som en anka.

Jag vet inte om ankor är bakfulla men jag är det idag. Jag vet inte vilken upprorsmakare inom mig som ville revoltera med onsdags tristessen med att gå ut. Jag träffade några kompisar på Stora Robertsgatans (H:fors) nya bar Llama. Väldigt trevligt ställe. Vid bardisken har de gungor. Så man man kan om man vill gunga mens man dricker sprit. Ifall man vill bli dubbelt lullig. Jag blev lullig som ett lamm och tänker gå dit igen. Detta är yrkets avigsidor/fina sidor att man kan bli lullig mitt i veckan. (använder någon uttrycket lullig eller är det bara jag?)

8 kommentarer:

 1. Men åh, bar Llamas är det absolut roligaste som hänt Helsingfors på en lång tid. Testade du Kyöstis gunga? (http://catariina.papper.fi/post/73788)

  SvaraRadera
 2. nej, du e int bara du som använder ordet "lullig" mormor gör det också i bland....


  (oftast då hon själv e full..)

  SvaraRadera
 3. Tej ideal Catariina: Det var sjukt trevligt ställe. Jag är glad att någonting nytt dyker upp. Tori skall ju stänga också.

  Erica: Din mommo rocks!

  SvaraRadera
 4. Haha,vara bakis på en torsdag,det var länge sedan för en själv... Själv var jag dock bakis på en måndag för 1½ månad sedan... hur mkt drack du egentligen???
  kram % puss på re!

  SvaraRadera
 5. Jag vart lullig i natt.. o därför ska jag äta bakispannkakor oyes.

  SvaraRadera
 6. idakarlsson86: Helt klart för mycket och för länge.

  noashine: Ride on.

  SvaraRadera
 7. Ordet lullig eller lulllull används väldigt frekvent av den där engelska designern från TV3, han heter Thomas tror jag, eller Simon... gjorde "Från koja till slott". Så nu vet du vem mer som använder det ordet. ;-)

  SvaraRadera