lördag 26 december 2009

Min julafton!

Ett fantastiskt julbord. Men icke tradionella julrätter.
Det var jävligt gott.
En spimatta på huvudet för att få hjärnbalansen igång. Detta var också en del fylla och en väldigt liten del huvudvärk. Fina mönster i pannan fick jag. Hoppas er Jul far super. Nästa inlägg kanske jag berättar vad jag fick i julklapp.

Ajjo. Grattis Pappa som fyller år idag.

4 kommentarer:

 1. Hade herrn möjligtvis lite alkohol innanför västen när han skrev detta inlägg?

  jag hamnade ner på Dino's i Mariehamn för att dricka starkt (och jag var för nykter tyckte mitt åländska sällskap,och gav mig en grogg till).

  Sedan satt vi och filosoferade kring skillnaden mellan Sverige,Finland,Åland och finlandssvenskar i ca 4 timmar.
  Vem/vilka åt du julmiddag med?

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. D: Jap.

  idakarlsson86: Nja, inte nå farligt mycket iallafall. Vad kom ni fram till med skillnaderna? Det låter som en rolig diskussion.

  SvaraRadera
 3. vi kom fram till att det beror mycket på ens uppfostran,om man har umgåtts mest med svenskar ,så blir man färgad av det,och vise versa.
  Att studenter i Finland har det bättre än svenska,en av killarna pluggade på Hanken i Vasa,och berättade att man som student där fick betala max 6 € när man går till tandläkaren... Den svenska alkoholkonsumtionen vs den åländska också. och sen var det saker som inte är för rumsrena som inte platsar här,plus lite minnesluckor också. men jag ska fan tillbaka dit! Man fick mkt uppmärksamhet av grabbarna omkring också :D
  Puss och Kram!

  SvaraRadera