onsdag 16 december 2009

Julkort!

har inte skickat ett enda julkort och jag blir inte ledsen ifall jag inte får ett enda heller. Är det fel? Borde jag tycka att sånt är roligt och skapar julstämning. Har inga julpynt och vill inte ha heller. Får jag fira jul då? Icke kristna borde ju egentligen inte få fira jul. De borde vara på jobb. jag menar att jag firar ju inte Ramadan heller.

15 kommentarer:

 1. Julkort med färdigtryckt text och en slarvig underskrift är så sjukt onödiga. Då man man lika bra skicka en textare. Men å andra sidan vi hedningar om ändå kommer att brinna i helvete har väl ingenting att säga till om den här saken.

  SvaraRadera
 2. Nyt täytyy tunnustaa yks juttu nimittäin en laittanut sulle joulukorttia tänä vuonna ja nyt on kamala olo sorry andré!,oon tosi pahoillani :(

  SvaraRadera
 3. Om du int säger nånting så är det ingen som märker och tänker "Nämen va fasen, i år ha vi int fått julkort av André" ...om de int e nån som varje år fått kort av bara dig och av ingen annan. Dessutom flyttar alla så jäkla mycket, så hur fan ska man veta va de har för adress...och tänker int sitta och googla fram dem heller!
  Och årkar och vill man inte pyntta så skit i det...dessutom e de brandrisk me allt strykfult krääsä som folk hänger upp! Less is more!
  även julmat kan man låta bli att laga...far till dina föräldrar och åk snålskjuts vad gäller jularrangemang =)

  SvaraRadera
 4. Julen är trelivg, men överskattad med all j***a hysteri.

  Trevligt sällskap och god mat räcker!

  Våga vägra Jul!!!

  SvaraRadera
 5. Kollade ditt uppträdande på RAW och du blir bara bättre och bättre! Även om du kör lite gammalt material så är det alltid så j***a bra. Som den här Indiana Jones-scenen med tysken, svensken och finnen. Hahah. Underbart!
  Dina roligaste grejer är nog, enligt mig, när du drar paralleller mellan Sverige och Finland. Det är såå hög igenkänningsfaktor och det är ju knappast så att du bara tar saker ur tomma intet, nej, det ÄR ju verkligen så i verkliga livet, det du tar upp mellan våra länder.
  Och så när du ser så där oförstående finsk ut, tystlåten och "malplacerad". Hhah, den finska mannen upp i dagen!
  Och att a-lagarna pratar flytande finska här i Sverige. :)
  Ja, det finns mycket man kan säga om dina uppträdanden, men det här var vad jag ville säga nu.
  Ha en bra jul och så vidare. Hoppas på turné 2010 här i Sverige!

  SvaraRadera
 6. Orkar inte skriva individuella svar eftersom alla era inlägg var noveller. men tack och ja, jag håller med er.

  SvaraRadera
 7. orka orka! :) Skaffa twitter nu! 140 tecken så slipper man noveller..alternativt den jäääte bra Facebook funktionen "gilla" knappen.. den är bra! :)

  SvaraRadera
 8. Jokainen tavallaan, ite rakastan joulua. Äiti kyllä teki ja lähetti kortit tänä vuonna, ite tervehdin ihmisiä netissä ja puhelimella. Pistin kyl nimet alle.

  SvaraRadera
 9. stefansvedberg: Never!

  Päivi: Ja, en tiedä jos jaksan edes sitä.

  SvaraRadera
 10. Du missar mycket som inte har twitter! Kjelleman är hur rolig som helst! :)

  SvaraRadera
 11. Jag var skeptisk till cd..mp3 men däremot allt trendigt på nätet hoppar jag på direkt på... jag har google wave som jag inte fattar alls?! De ju bra! :)

  SvaraRadera
 12. Jaha! 1 timme melodiradio räcker bra det..sen sen TV va ska nu det va bra för..vi har ju våra gårds musikanter! :)

  SvaraRadera