måndag 3 maj 2010

Roligt om man kan finska.


programmet gjordes mellan 2003-2004. Mitt genombrott i Finland. Jag spelade en programvärd. Programmet var ett slags program när vi går igenom showen som aldrig visades. Här har jag gått med på att ta en Prins Albert i direktsändning.Till saken hör att jag int vet vad en prins Albert är. Men som sagt kul om man fattar finska.

8 kommentarer:

 1. Jag kan bara låtsasfinska. Det funkar bäst på A-lagarna i parken... Sen ser jag ut som ett frågetecken när de svarar.

  SvaraRadera
 2. du måste varit 27 år då ju. alltså ser du fortfarande ut som en 27 åring för du har knappt ändrats alls ju. :)

  SvaraRadera
 3. Rebecca: ja, men huvudsaken att du försöker!

  amanda: nej, jag har blivit duktigt stadigare från då. Då var jag smal och nästan trendig nu är jag ingendera. ha ha

  SvaraRadera
 4. Jag hade glömt W-tyyli! Jag såg alldeles för lite av det då det kom, lyckades alltid missa det (jag hade väl ett socialt liv på den tiden). Men jag minns ett avsnitt då det var de hemlösas dag eller något liknande och du skulle leva ute på gatan (?), jag skrattade så jag grät.

  SvaraRadera
 5. jag tycker du fortfarande är smal och trendig i alla fall.

  SvaraRadera
 6. sivö: vad roligt. tack.

  amanda: tack. du e snäll.

  SvaraRadera
 7. Åååhh! W-tyyli! Jag älskade det där programmet! Min favorit var när ni alla hade någo sjuka kodnamn som typ Herra Luumu och Herra Ananas. Det sku va kul att se programmet i repris! :)

  Här får du också dagens onödiga fakta: jag har intervjuat dig för Husis Ung nu-sidor för typ 5 år sedan på Cafe Kafka. :D

  SvaraRadera
 8. HEJ vad kul att någon minns w-stil. Jo, det var ju ett bra tag sedan. Jasså du har gjort det. Ha ha. Kafka finns ej mer. Buhuu.

  SvaraRadera