måndag 10 maj 2010

God morgon.

Måndag i luften och trött som fan. Hoppas ni får en bra dag. Jag skall jobba lite på en pilot till ett tv-program. Kan bli riktigt kul.
Missa inte Roast på Berns ikväll på Kanal5. Det är mitt sista uppträdande i Roasten. I kväll får Claes Malmberg känna att han är älskad och omtyckt.

8 kommentarer:

 1. Ha i alla fall en bra måndag, även fast du är trött. Om du har tid mellan dina jobb, så gå ut, få frisk luft nere vid havet, det piggar upp ganska så mycket:-)) Igår var jag ute ca 2 timmar nere vid stranden, dimmigt regnigt men dock så skönt!!!! Jo kollar så klart Roast och Parlamentet i kväll via webben! Må så gott! Hälsar en i Helsingfors..

  SvaraRadera
 2. Hoppas på att Roast skulle sändas i finsk TV nångång också, så man sku ha möjlighet att se på de här i Sibboskogarna också =). Ha endast sett klipp från Roast på youtube å vill så gärna se hela avsnitt!

  SvaraRadera
 3. varför är det din sista gång?:O

  SvaraRadera
 4. jag är rasmus gjorde ett konto nyss xD

  SvaraRadera
 5. Ja, VArför sista? Vi (eller iaf jag) vill se mer av dig! Du är bäst!

  SvaraRadera
 6. Anonym eller en i Helsingfors: Jo, borde gå ut till stranden och stå men orkar inte just nu. har jobbat från 11-17 så är riktigt slut nu. Men kiva att du kollar via webben. jee.

  Oscar: Roast på Berns kan du kolla via webben. kanal5.se deras pgm kan man se fast man bor i Finland.

  Rasmus 1-3 och Rosanna: Jag var med i 4 av 7 pgm. Detta är mitt fjärde pgm. I avsnitt 8 som är någonslags best of är jag också med en sväng.

  SvaraRadera
 7. Sorry alla man kan visst kolla på parlamentet via tv4 play!

  SvaraRadera