lördag 8 maj 2010

Jaaa!

Ni alla som har Sveriges TV4 måste kolla på Yrrol i kväll klockan 23:55 (finsk tid). Den är så jävla bra. (eller så kommer jag ihåg den i alla fall) och imorgon på Parlamentet. Talade med producenten och han var nöjd med våra insatser igår. Jaa. Gjorde precis en grym ståupp på finska! Grym på det sättet att jag inte kan uttrycka mig så bra på det språket men fick ungefär likadan respons på grejerna som på Norra Brunn så jag e jäkligt nöjd.
Idag när jag tog flygbussen hem från Helsingfors Aerodrom så var det Helsinki city run på gång. Det kändes lite roligt att titta på alla hurtiga samtidigt som jag kände mig som en fet tamkatt på ett fönsterbräde som tittade ut.

13 kommentarer:

 1. jag älskar yrrol! (speciellt cosbylainen)

  SvaraRadera
 2. Äitin kanssa katottiin Lilla Onsdagia ja tykättiin oikein kovasti.

  SvaraRadera
 3. Hade missat Lilla onsdag men lyckades zappa in det nu ikväll istället. Både jag och T-man höll på att ramla av stolen. Du är så rolig att man nästan blir lite arg. Mitt enda vaffö gäller Vaffö inte Petski fick vara med?

  SvaraRadera
 4. matilda: Sen blir allting svart eller jag vet inte.

  Päivi: Hauskaa. Kiva kuulla. Kiitos.

  SvaraRadera
 5. Hemmahannah: egentligen så var vi inte intresserade av hans program utan vi ville snacka med mange. När vi bad honom med så visste vi inte om att de skulle ha ett program tillsammans. En annan sak var att vi hade bestämt att vi bara skulle ha en gäst åt gången. Vi ville dyka djupare i gästen än att promo nåt som gästen gör. Nu blev det så här och nästa gång kanske Petski är gäst så kan vi fördjupa oss i Vanda!

  SvaraRadera
 6. Gud förbjude. Nånej. Men Petski är ju en hjärna som förtjänar all kärlek och uppmärksamhet han kan få så go Vanda, go!

  SvaraRadera
 7. Yrrol är ju fantastisk, alla dessa klassiska pärlor. "Man KAN göra så, men det är ju inte RÄTT...", "Samlag 150:- (Jag kan dansa också!)", "Det österrikiska invandringshotet", "Människan är rasist!!!" Man fnittrar ju bara man tänker på den, så den gick inte att missa.

  SvaraRadera
 8. Hannah: Absolut och nu när deras program rullar på tv så ter det sig ju lite märkligt att bara magnus var med men som sagt var det inte promo deras tv program.

  Kärleksknop: Blanda inte in mig i vårt förhållande!

  SvaraRadera
 9. jag tycker att oll-ljudet är fantastiskt..

  SvaraRadera
 10. JA :D du skulle bara veta!

  SvaraRadera
 11. "Fump. Men va faaan gjorde han?"
  "Är du nöjd nu gudjävel?"
  "Ja men vad är det nu da?"
  "Du får den här av mig."
  "Samlag 50:- Jag kan dansa också."

  Hela mitt vokabulär härstammar från Yrrol. Underbar & alltid underhållande film. =)

  SvaraRadera
 12. Linnea: ja, jag skulle bara veta.

  Rebecca: Sannerligen ett litet mästerverk.

  SvaraRadera