fredag 15 maj 2009

Uleåborg

Ett bra första gig här uppe i norr. Snart är det dags för mitt andra gig. Båda var/är utsålda så det är skitkul. Lite krångligt med finskan men det tar sig. Måste göra mera på finska för det är en kul publik. Fan vad finnar gillar svordomar mera än svenskar. Nu måste jag rusa upp på scen.
hej hej.

7 kommentarer:

 1. har du planer på att komma till vasa snart igen? :b

  SvaraRadera
 2. Det var jättekiva att du kom till Uleåborg.. Ett jättekiva å jättekul show! Pantomim-dansbandet å de andra saker och ting...

  SvaraRadera
 3. Oletko tulossa kevään / kesän aikana Turkuun?

  SvaraRadera
 4. Jag såg ditt gig på Korjaamo i April på finska och du var helt suverän. Tyvärr har jag int haft chansen att se dig på svenska under de senaste 3-4 åren.

  SvaraRadera
 5. När har du gig i Stockholm eller Uppsala igen då?

  SvaraRadera
 6. Till Sara: Nja, inte vad jag vet. Hoppas det blir snart.
  Till Jarmo: Tack som fan. Bra ställe att uppträda. Oulu rocks.
  Till Riikka: Nixpix.
  Till forssellj: Tack. Kul att du gillade.
  Till idakarlsson86: 29 och 30 maj giggar jag på RAW i Stockholm.

  SvaraRadera
 7. Ja, du är himla rolig i parlamentet. Och regerade i Lund i höstas med när det blev stopp på tåget. "Jamen se där en planterad granskog, men där borta har vi visst en glasbjörk, mycket intressant." Din stillsamma intellektuella ironiska humor firar stora triumfer för att uttrycka mig litet svulstigt och storvulet. Men visst, det är något visst när tåget stannar mitt ute i ingenstans, man känner sig utsatt..och uttråkad kanske också..

  SvaraRadera