fredag 22 maj 2009

Audition

Det gjorde jag också i går. Det var väl spännande. Jo, det skall göras en kort film i augusti någonstans i Sverige. Och jag provfilmade för en av de större rollerna. Men utan manus. jag och min motspelerska Nour El Refai skulle improvisera olika situationer. Och det är ju inte hela världen men när det står en snubbe och filmar in det så känns det lite krystat. Men det gick väl ok och de tittar inte så mycket på improvisatitionen utan mera om vi är rätt för rollerna. Ajjo och innan jag gick till audition så träffade jag Basse som satt och fikade med sin familj.  Men det gjorde jag i går och så gick jag till East där min kompis jobbar och drack 2 heineken. Wuhuu...

4 kommentarer:

 1. Hm...
  Du, nu MÅSTE jag fråga! Det går inte...jag har försökt att klura ut det, men...NE -jag fattar inte!
  HVA er det med klokka di? ..eller, tiden her på bloggen, mener jeg? Jeg har forsøkt med å både dra fra -og legge til timer og minutter...men den stemmer ikke alikevel.. Hva er hemmligheten?

  SvaraRadera
 2. Det här känns antagligen samtidigt både lite smickrande och obehagligt för dej, men Basse informerade mej genast att han sett dej på Söder. Vi har mao stenkoll på vad du gör. Every step you take... vi är som Sting.

  SvaraRadera
 3. Till HVK: Det är Safari som gör det helt omöjligt att fixa tiden. Jag orkar inte skriva in rätt tid för jag bryr mig inte men det är alltså web browser Safaris fel.
  Till Peppe: Det där är Stasi fasoner.

  SvaraRadera
 4. Ahaaa...så därför-därför! Nja, jag bryr mig kanske inte så mkt jag heller..tills jag började fundera på det! Då blev det plötsligen jätteviktigt...

  SvaraRadera