torsdag 7 maj 2009

Hello Pussy!

Ny dag och nya våndor eller ny dag och nya möjligheter? Jag skall försöka var positiv och se nya möjligheter idag. Ja, det är också enda möjligheten för mig att skriva lite nytt ståuppmaterial. I går fick jag skrivet lite nytt men det var inte särskilt roligt. Det var i stilen med "tänk om Hello Kitty hette Hello Pussy istället? Hello Pussy! Det är inte särskilt roligt. Det finns inte ens en tillstymmelse till skämt i det. Resten av vad jag skrev var lite sämre. Ja, ni läste rätt. Det var sämre material än Hello Pussy! 
Men idag blir det nytt, roligt och fräscht material. typ: 

I live on the second floor
I live upstairs from you
Yes I think you've seen me before

8 kommentarer:

 1. hoppas det går bra sen iaf! du kommer säkert på något kul.

  SvaraRadera
 2. Det hoppas jag verkligen! men tack för omtanken.

  SvaraRadera
 3. Kanske du hittar på nåt Luka-kuka skämt också... Överväger också källarpappegreijs... Alltså har int comedy-guden varit i kaarina heller.
  Seeya later pussy!

  SvaraRadera
 4. Toivon suuresti että menee hyvin! olet hauska ainakin mun mielestäni.

  SvaraRadera
 5. Hahha Hello Pussy var ju inte så dåligt. Hur mycket kostar förresten ticketterna till humorlandskampaen på svenskis?

  SvaraRadera
 6. Hello Pussy är fittigt roligt.

  SvaraRadera
 7. Haha, jag hittade din blogg av en slump, o eftersom du nämnde Humorlandskampen som jag har gått omkring o hänvisat till som 'den där Andre Wickström-grejen på svenskis', känner jag behovet att be om ursäkt efter att jag visst ännu gjorde det framför dig. Jajamän, flickan här tänkte visst inte på exakt hur litet svenskfinland är. Du satt inne på Café Kafka o jag struttade ovetande omkring o talade högljutt som jag brukar. Nåja, lycka till med showen imorgon, jag kommer med vänner o ser på ospontana du imorgonkväll, Hello Pussy kanske fungerar bättre när man hör de live. :)

  SvaraRadera
 8. Till Inka:29 euro, studerande 22 ege.
  Thomas: Du har dålig humor. Takes one to know one.
  Till My: Ja, det var du! Välkommen!

  SvaraRadera