fredag 1 maj 2009

Parlamentet

Ja, det var en kul inspelning. Jag satt med Cilla Domstad och i det blå laget satt Hasse Brontén och Per Andersson. Pers "tips från coachen" var faktiskt lysande underhållning. Han var riktigt bra. Jag tror att jag också var helt ok. Fick några skratt iallafall så kan inte klaga. Ni kan ju kolla på söndag kl 20:30 på TV4.

Nu skall jag åka ner mot Norra Brunn. Det är tydligen bara 30 st förhandsbokade till i kväll. Men det betyder inte att det blir dåligt. Men det betyder att varumärket André Wickström inte klår varumärket 1 maj. 

Jag skall byta namn till "gratis öl". Då kommer det folk. I kväll Gratis öl på Norra Brunn.

6 kommentarer:

 1. Haha! Gratis öl!
  Skulle inte sitta helt fel, dock tror jag inte man får heta det i sverige..
  Du kan ju pröva i usa annars, där får man ju tillochmed heta hitler.

  SvaraRadera
 2. Du var hur bra som helst, speciellt när du skulle vara fransk :D Har nog aldrig skrattat så mycket på en timme förr.. Det var verkligen värt att åka från skellefteå för den timmen.. Jag hade tänkt komma å säga hej till dej men vågade inte...

  SvaraRadera
 3. jag väntade att du skulle komma och säga hej. men icke. Vad roligt att du gillade. Kram. -a

  SvaraRadera
 4. förlåt jag tänkte göra det men då stod du å pratade med nån annan så då vågade jag inte... jassi ibland är man bara så jävla mesig helt enkelt.. Men himla kul var det i alla fall :D Fortsätt så, så kommer alla snart att älska dej :D å då behöver du inte byta namn till gratis öl ;)

  SvaraRadera
 5. haha, det där med gratis öl namnet lät bra :D

  SvaraRadera
 6. och förresten, jag håller fullständigt med föregående talare! jag höll på att falla ur soffan när du pratade franska. haha så roligt!

  SvaraRadera