torsdag 5 november 2009

Vittu. Husis=Seiska

Ok att ens inkomster är till allmän beskådning då men måste HBL ta en 2 år gammal bild från ett helt annat sammanhang och lägga den dit? HBL har bilder där jag ser allvarlig eller neutral ut. Nu ser det ut som om jag hittat mina förvärvade pengar på gatan och couldn´t be happier. Skall de använda samma bild när de får höra att jag drabbats av hjärntumör? Jag trodde att Hufvudstadsbladet inte ville använda sig av skvallertidningsjournalistik men tji fick jag.
I (fittans) Finland är människors inkomster intressantare att se än 4 dvärgar som sugar av 5 dvärgar.

16 kommentarer:

 1. Det är viktigt att man är en glad pojke, det brukar min mamma säga.

  SvaraRadera
 2. 79 877€ är väl ganska mycket pengsr för ett mumintroll?

  SvaraRadera
 3. Satans Finland. Vem skulle inte vilja se 9 dvärgar i en het orgie?

  Haha Kul inlägg förresten. Behövde ett gott skratt innan läggdags.

  SvaraRadera
 4. Varför det ojämna antalet? En dvärgstackare får ju sitta där då med sin dvärgbånge medan alla andra har det bra. Tror du han skulle göra tummen upp som du gör på bild! Han bara, det här är den där Wickströms fel! Å pengar tjänar han oxå! Finns det ingen rättvisa i världen!

  SvaraRadera
 5. Tommix: det är det som gör det intressant men inte för finländare ifall det finns andra människors löneuppgifter att titta på.

  SvaraRadera
 6. Vad fan,du är ju ingen fattig kyrkråtta iallafall,det finns ju folk som har det sämre.
  o bilden var fin,men tror att HBL var lata och orkade inte ringa upp dig för att ta en ny bild eller att leta ordentligt i bildarkivet.

  SvaraRadera
 7. Siis niin turhia noi rahajutut. Agh. Ei kiinnosta, never has.

  Kauheen intensiivinen sä oot tos kuvas, tuut syliin, kahden vuoden takaa. Peukut pystyssä. Ihme settii. Kääpiöil ei o mitään.

  Luin kerran Seiskaa ja oksensin puoltoista viikkoo sen jälkeen. Saleen saan sikainfluenssan tosta Ulko-Husiksen artikkelista nyt.

  SvaraRadera
 8. dvärgerektionsskämt åsido så håller jag med dig Husis borde ju rapportera om att barn dör i malaria eller andra riktiga nyheter. Men jag kan ändå inte släppa det där att det är synd om den 9:e dvärgen. Oj! jag hitta visst på en titel till en Håkan Nesser bok! "Det är synd om det nionde dvärgen". Van Veeteren utreder ett av sina svåraste fall, åtta döda dvärgar hittas i vad som synes är ett gangbang. Spåren leder till en nionde dvärg. På samma gång får Van Veeteren reda på att hans inkomst har blivit publicerad i den lokala......

  SvaraRadera
 9. Tommix > En slacker borde inte skriva så många tecken på samma gång. Men kul läsning... haha

  SvaraRadera
 10. Jag funderade också på att det sannerligen var en fräck bild att lägga in. Och vem bryr sig på riktigt vad andra människor tjänar?

  SvaraRadera
 11. Hahaha! Förlåt att jag skrattar, men fan vilken internationell toppbild, André. En klassisk pose! Och så gångbar även i inkomst- och skattefrågor. Jag tycker du ska skicka ett fång blommor till deras bildredaktör, han eller hon har verkligen tänkt till här, men tänkt fel.

  SvaraRadera
 12. Pratbubblan "-nu lossnar det mus!" saknas från bilden... ;)

  SvaraRadera
 13. Jag har lärt mej av turkarna på jobbet att göra tummen upp mot/till någon, betyder fuck you i deras kultur. Haha. Tänker man på det blir förhållandet mellan bild och artikel så himla mycket roligare :D

  SvaraRadera
 14. fast det var ju en ganska gullig bild ändå.

  SvaraRadera
 15. Tack/kiitos för alla kommenatarer. Orkar inte svar på alla så det blir masskomentar. (dessutom dricker jag rölle fast klockan e bara 11:40) I love it. Fuck you småbarnsfamiljer!

  SvaraRadera