fredag 13 november 2009

Svenska tjejer! Har ni kollektivt gått med på detta?Jag äter hellre varm diarré än sitter med denna brud en kväll. Det verkar som om feminismen fått en motpol i Sverige. De som vill ha analsex när pojkvännen filmar in det på sin nya iphone. Tjejer som vill vara sexiga och ytliga och dela människor i kategorier som snygga och fula? (men det kanske beror på att svenska feminister, som syns på tv, ser ut som "dikes on bikes")

11 kommentarer:

 1. Hade tusen ggr hellre suttit med kloakråttorna och de stroppiga handelstjejorna. Det är så man ryser. Läskigt att se. Läskiga omogna flickebarn.

  SvaraRadera
 2. Sen på drakfyllan är man ändå där med sin iphone!

  SvaraRadera
 3. Givetvis har vi svenska tjejer gått ihop om detta! Det är ju underbart! Ju fler såna här små ytliga hjärndöda praliner som uttalar sig, desto smartare känner vi andra dödliga oss. För, som talesättet säger: Ful får man va', men inte dum!

  SvaraRadera
 4. ha, en blondin i en brunetts kropp!


  skulle inte du kunna göra ett sådant där klipp, där du sitter och leker med håret,ser någorlunda söt ut och pratar konstigt,så ser vi hur många läsare du har kvar sen? =P
  (bara som ett experiment)

  SvaraRadera
 5. Teetsä useinkin jotain "Swedish Girls" -hakuja YouTubessa? :)

  Hirvee kuumehiki päällä. Ajattelin vaan muistuttaa, että jos oot vielä vapaalla niin Messukeskuksessa on tämä vekkiksenä MuotiKauneusTerveysHäätRakkausKameliKemeli-messut. Jos kiinnostaa. Eikä ne varmaan peru vaikkei kiinnostaiskaan.

  SvaraRadera
 6. Hahahahah....

  :)

  Har inte ännu stött på nån sådär brud :)

  -Sammen

  SvaraRadera
 7. får nog packa hagelgeväret med mig när jag åker till sverige på arbetsresa om några veckor. "biffen is on a killing-spree. RAMPAGE!"

  SvaraRadera
 8. Ja de tonåriga bloggbrudarna gör verkligen bra reklam för sveriges tjejer. Så söta, så roliga och sååå ironiska. Tycker de. Gäääsp! Lämna ironin åt oss 70 talister som vet hur man handskas med den. Det blir bara farligt i barnrumpors händer.

  SvaraRadera
 9. Man blir rädd och om än lite fascinerad över att tänka på att dessa ska "ta över Sverige". Frågar mig om vi kanske inte går tillbaka i det mentala stadiet och i så fall, har generationerna verkligen nåt sin pik? När var den? :P

  SvaraRadera
 10. Tonårsbrudarna är lätta att känna igen så håll ögonen öppna för jag tror inte att det är särskilt hälsosamt att äta bajs.

  SvaraRadera