torsdag 23 april 2009

Varje torsdag

dimper denna tidningen när i hallen. Jag bläddrar snabbt igenom den och hittar aldrig något kul som jag kunde vara intresserad av. Ingenting av intresse. Jag förstår att det finns många som väntar på denna tidning som andra väntar på Tracy Lords comeback. Men just för att den kommer utan att jag bett om den eller prenumererar på den så känns det som ett reklamblad. Alla kristna människor kan ju inte tycka att denna tidning tar pulsen på kristendomen och på dagens samhälle. Av alla bilder i tidningen så finns det 3 st med unga människor resten är bilder på gubbar som debatterar och gummor som stickar eller sjunger i kör. Jag är så glad att jag inte är en ung kristen för om detta var mitt språkrör så är den lika ljudlig som en tuta i rumpan. Jag prenumerar inte på denna blaska utan den kommer till mig eftersom jag tillhör kyrkan. Ja, jag vet. Det är så 2001 att tillhöra kyrkan. Men lathet går före handling. Och på nåt konstigt sätt tycker jag att kristendom inte är enbart bajs. Om man lägger åt sidan, folkmord, pederasteri och att piska rädsla i folk så har kristna människor också gjort fina saker som musik och att hjälpa människor i nöd. Men kyrkpressen och kyrkan borde vara så "hot shit" att man skulle vilja var en del av den istället för att den kommer lite ursäktande på torsdagar i form av en tunn och tråkig tidning. Darwin välsigne oss alla.

8 kommentarer:

 1. Vikken kyrka tillhör du... jag får ingen tidning, vilket jag iofs är glad för, för det är tillräckligt mycket skit att köra till återvinningen ändå, och det här med återvinning så kanske kyrkan ska börja fundera på det, att återvinna själar menar jag ju nu. Det skulle väl vara väldans praktiskt. Att få välja själ eller varför inte få kunna byta när man är less på den gamla. Marie

  SvaraRadera
 2. Fast det gör ju Hinduerna redan. Så det kan vi inte ta.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle aldrig kunna tänka mig bli kristen, inte med såna där outfits iaf.

  SvaraRadera
 4. Jag trodde du gillade att ha det varmt och skönt.

  SvaraRadera
 5. Jo, den är lite vemodig, Kyrkpressen. Men trevligt få post! Utvandrad nu, så flyttat över irritationen på att branchtidning delas ut på fredagar...Läser den också. Som sagt, kul få post.
  Men nu kommer de soliga dagarna så du får meddela på f-b om Ljunggrens =).

  SvaraRadera
 6. Jaa! Vin på Ljunggrens. Var ligger Ljunggrens?

  SvaraRadera
 7. Götgatsbacken. Delvis i Brunogallerian...så solen spelar mindre roll. Riktg sol-Mosebacke. Sent eller molnigt-Ljunggrens. Sounds like a plan? Stand up finns ju alltid oxå...någonstans.

  SvaraRadera
 8. Det gör jag också! Guds kärlek värmer kanske så det räcker.. Man kan ju alltid testa det där, utan stickade tröjor.

  SvaraRadera