lördag 18 april 2009

München
Jo, såg denna film som dvd igår. Den var ju bra. Så kan man också spendera en fredagkväll när man är i Stockholm. Vissa är på krogen och raggar, dricker sprit och möter intressanta människor när andra kinesar i sin kompis lägenhet på söder och kollar på munich. Hej, jag är hip, 33 år och syns på tv. Jag kände mig som en kastrerad tamkatt. Satan!

4 kommentarer:

 1. Äh, driva runt på krogen i stocken och lisma bland konkubinerna är väl inget att sträva efter. Du är ju finsk för fan. Det vill jag också vara, men man får väl nöja sig med att frugan är det. Eller nästan, man får inte vara så nogaräknad. Ibland är vi i finland och dricker sprit, i bastun och även utanför.

  Men ibland har man tur när när man ska på krogen i stockholm. Sist jag var där, för dryga flera år sedan så stötte jag ihop med Markus Mustonen från det svenska dansbandet Kent. Han blev glad i hatten när jag lurade i honom att jag var en landsman och såg till att vi kom in på kvarnen. Idag vet jag bättre. Fy fan viklen lång kommentar, men min pseudofinska fru sitter och tittar på tv och jag känner mig ensam. Eller rastlös. God natt!

  SvaraRadera
 2. Om jag inte varit bortrest hade vi kunnat ta ett glas vin på Ljunggrens :-).

  SvaraRadera
 3. Till David: Sitter din fru och kollar på tv? Visa att du är en man! Gråtrunka på toaletten som vi andra!
  Till Ella: Rain Check?

  SvaraRadera