tisdag 28 april 2009

Norra Brunn på torsdag inhiberad.

Ja, satan så är det. Jag drar inge folk. Kan försöka skylla det på Valborgsmässoafton men jag tänker skylla det på mig själv. Hade jag varit bättre så hade alla kommit man ur huset för att heja på mig. Ledig kväll i Stockholm på torsdag. Kanske museum? Kanske skriva på romanen? Kanske gå på gym? Kanske gå ut och träffa folk? Ja, det blir väl dator och runka runka runka.

12 kommentarer:

 1. Fan vad tråkigt. Men det beror säkert på att alla ska ut och supa, och de flesta ska väl till Uppsala.
  Hade jag haft råd hade jag velat gå iaf.
  Och det är väl inget fel på att runka heller?

  SvaraRadera
 2. Som honung?
  Klibbigt som honung?
  Och är det positivt eller negativt menat?

  SvaraRadera
 3. Gillar etiketten "runka". Men Lilla onsdag var ju åtminstone en succé, eller hur? Här hemma hos oss satt det åtminstone väldigt bra!

  SvaraRadera
 4. Annars spelar Balkan Beat Box på Kägelbanan, om du är den sortens utekvällshumör (=röj). Om du ändå tänker köra på att runka, tycker jag att du kan unna dig ett lyxrunk!

  SvaraRadera
 5. Vad är ett lyxrunk? Gör man det med massageolja och på huvudet en napoleonhatt?

  SvaraRadera
 6. Åka till Uppsala och fira valborg,kan möta upp dig på stationen,men se till att ha lite i blodet när du kliver av. *LOL*
  Ska snart kolla upp Lilla Onsdag på webben.
  Auf Wiedersehen!

  SvaraRadera
 7. Hej Ida. Hoppas du har en PC. Jag får inte den att fungera med Mac. Tack för inbjudan men jag tror jag håller mig här i kungliga huvudstaden. Ha en skön valborg.

  SvaraRadera
 8. Du är inte helt fel ute.

  Lyxrynk är gärna med glid, om man inte har det till handa finns ju alltid en eget saliv. Jag äger ju ingen kuk, men vad jag förstått så drar man ut på det jävligt länge och bara mustar i fantasier tills man helt enkelt inte kan hålla sig längre. Ska helt hålla på i över en timme.. då blir tjolahopp-orgasm.

  Andra, som tycker sig ha tillräckligt med pengar (eller värdighet), köper sig en hantverkare.. Då blir det verkligen grädde på moset.

  SvaraRadera
 9. Ja, det låter skönt och värdigt. Skam och rädsla är verkligen vind i seglen för mig.

  SvaraRadera
 10. Skandal, men Valborgsmässoafton är nog mer en supamedpolarna-kväll än att gå på stand up. Supa och stand up brukar inte gå bra ihop, så du är kanske better off for it. Ta det inte personligt, se det som en dumhet av de som bokade in giget och gå ut och sup in våren med svennarna! Eller runka. Eller båda.

  SvaraRadera
 11. Runka med svennebanan är ju int kattskit. nej, det blir lugnt. Skall förbereda mig mentalt på parlamentet inspelningen som är imorgon.
  Ha en skön valborg du med!

  SvaraRadera