onsdag 2 juni 2010

Min morgon och eftermiddag

Sonja och Cilla ledde denna morgon. Sedan jag gick jag hem och skrev en tokrolig monolog. Jag är helt sjukt nöjd med den. Jag tyckte den var så rolig så jag var tvungen att ta en 40 minuters power-nap. Sedan lunchade jag.
Sedan jag gick en en kleine promenix med Peppe.
Och Vidde, Videlito, Vidulis, Viddu, Vid och alla andra kära smeknamn var ju såklart med. Vi snacka om hur finlandssvenskar kan vara ogina och avundsjuka i vissa sammanhang. Vi skall ju vara det glada folket som lever längre och är lyckligare än de finsktalande. Men både Peppe och jag var skeptiska. Hi hi.

11 kommentarer:

 1. Folk är så ogina att de inte ens bemödar sig att kommentera på våra bloggar.

  SvaraRadera
 2. Attans, jag visste att jag inte skulle ha frågat om de där björkbladlössen :( Nu vill ni också ha såklart. Men jag lovar, det finns ingen orsak att bli missundsamma. Jag kan bjussa på en hel sopsäck om du bara kommer hit.
  Eller om du tar färjan nästa gång du ska över till Stockholm kan du plocka upp ett gäng av de som flyter där kanske?

  Det var inte meningen att göra er avundsjuka, snälla, håll de diplomatiska förbindelserna med Ryssland goda.

  ;)

  Den där bebisen är otroligt söt! *får bebislängtan*

  SvaraRadera
 3. Sjukt jue, din kompis kommenterar att ingen vill kommentera er dag. Jag ville, men jag kände näe, han kanske tror att jag är knäpp.. Jag skulle skriva att ni var mysiga, och att bilden hon tog på dig var snygg.. fasen vad jag pladdrar.. haha

  SvaraRadera
 4. Tjenatjena! =) Allt bra med dig idag André?

  SvaraRadera
 5. Hanna: Tack. vad roligt. man känner sig inte super kul på morgonen. Men jag tyckte för att vara andra gången att det svängde bra. Mycket tack vare Silvia. Hon e ju grym.

  SvaraRadera
 6. Sköönt att höra.. jag letar efter ett youtubeklipp när du ska vara jazzstjärna på parlamentet men hittar de fan inte.. antar att det är borttaget :/ Så jävla rolig är du så man dör..

  SvaraRadera
 7. Ja, när fan var det. det fanns ju i nåt skede där på youtuben. allt gott.

  SvaraRadera
 8. Garvade ihjääl då iaf.. men jazztrummisen är ju jävligt charmig också ;D

  SvaraRadera