onsdag 16 juni 2010

En snabbis till Sthlm!

Sedvanligt fick jag vingplatsen.
Jag var och filmade in en TV-pilot på Gröna Lund. Programmet har inget med nöjesparken att göra men det är en fin exteriör. Med lite god tur så är jag programledare i höst för ett jäkligt roligt projekt. Med lite otur görs programmet med en annan programledare.
På vägen hem bytte jag min vingplats som dator gett mig mot en annan och då fick jag se Åbolands vackra skärgård. Hoppas er onsdag varit kul. Har den?

14 kommentarer:

 1. Värsta dagen på länge!!! Den har sugit så jävla hårt! Gaaaaah! Hoppas att du får jobbet!

  SvaraRadera
 2. Jag har haft en superdag på jobbet ;D

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Min onsdag har varit bra. Börjat bra men slutat med slitjobb. Har hjälpt en polare med att bära skräp från tredje våningen o ut till gården. Jag hade en vit o fin t-shirt men när man kom hem så var den helt grå/svart. Det var den tröjan :( men den kostade bara 40 kr på biltema. Köper 3 par för 99 igen nån dag här

  Ps jo hoppas du får jobbet. Håller tummarna

  SvaraRadera
 5. Tackar som frågar. Min onsdag spenderade jag med att kuta (det betyder springa på svenska) mellan affärer i Barkarby. Present till barn å mig själv (bäst så) Äta en prinsessbakelse för 5 spänn på ikea och åka varm buss tillbaka i svettjacka och nyköpta jeans som klämde i låren och åkte ner på halva r*ven. Borde egentligen massakrera dammråttor men det är så jobbigt att ta ut dammsugaren ur skåpet och mycket roligare att läsa om andra människor liv. Eller vad tycker du?

  SvaraRadera
 6. Jaa... Idag har jag börjat jobba med att dela ut tidningar. Tack och lov behöver jag bara göra det en gång i veckan. I början var jag väldigt sur, för min "kontaktperson" tyckte tydligen att två cykelväskor var lagom att ha alla tidningar i. Fattar inte hur denna person tänkte, för de väskorna var så tunga att när man väl fått upp dem på cykeln var man tvungen att hålla den stadigt med två händer, för om man bara släppte en halv sekund så välte allt ihopa! :/ Så jag tog våran gamla barnvagn istället. Sen var jag inte sur längre. :)
  Förutom det har jag bara slappat och skrivit på något som förhopningsvis kommer att resultera i en bok. ;)

  SvaraRadera
 7. Ma olin siiven vieressa, ma tein andrewickstromit! Sa lennat niin paljon, etta sa et ehka enaan(?) mieti, kuuluuko sen viiven nayttaa nousussa silta, etta se hajoaa palasiin? Ma vahan mietin, mutta taalla ollaan, etta ehka niiden hitsausten ei kuulukaan niin kauheasti kestaa. Tai ainakaan nayttaa silta.

  Mmmmhh! Ruoka on ollut niiin hyvaa ja taalla on tosi mukavaa, oon nyt nelisenkymmenta minsaa Amsterdamista johki suuntaan, frendeilla asustelen. :) Toivottavasti sulla on vahintaan yhta hyva fiilis. :)

  SvaraRadera
 8. pauliina: aj fan. men tack. jag vill ha jobbet.

  johanna: fan vad bra. kram.

  mrhyvönen: du verkar vara i bra trim om du köper t-shirts från biltema.

  anonym: ja det är roligare än att dammsuga.

  Johanna: men det är ett tungt jobb att bära ut tidningar. men kram o krafter till dig. vad skall du göra med pengarna?

  Päivi: jo kiitos kaikki hyvin. nyt voit polttaa pilvee laillisesti!!!! Tee se!

  SvaraRadera
 9. Min onsdag har varit. Bara varit.
  Fan vad du åker hit till Stockholm, ta och flytta hit istället så kan jag ge dig en ros.
  God natt!

  SvaraRadera
 10. Håller tummarna!
  Skrev några konstiga dikter så är jag ganska nöjd med min onsdag.

  Marjaana

  SvaraRadera
 11. Hmm... Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra med pengarna. XD Fyller år om typ en månad, så jag tror jag väntar med att sätta upp ett mål tills jag ser vad jag inte får i födelsedagspresent. Fast ett par nya cheap monday jeans kanske kunde vara nåt, för det är jag ganska säker på att jag inte kommer få några. ;)

  SvaraRadera
 12. Regina: Jag det skulle jag vilja göra men har ingen lägenhet.

  Marjana: Trevligt ju.

  Johanna: Ja, det skall du absolut köpa. Vi har fått weekday till helsingfors nu äntligen.

  SvaraRadera
 13. Är man i Sthlm bör man fika med mig. Åtminstone.
  Träffade en bankir som lovade mig två och en halv miljon så det var inte fel det heller.

  Lena-Fi

  SvaraRadera
 14. Lena-Fi: ja, det stämmer. Det är vad man borde har gjort men jag jobbade. Men nästa gång så plingar jag dig. Nu kan du köpa lägenhet! Jee

  SvaraRadera