lördag 5 juni 2010

Det blev mat, kaffe och terass.

Hann sitta på min terass i solen en stund. Trevligt ju. Men det är skit konstigt för direkt som solen går i moln är det pisskallt. Konstigt. Tidigare hann jag träffa två av mina goda vänner också. Nu skall jag börja förbereda kvällens ståupp på Adams-sali. Giget börjar klockan 20:00 och vi blandar ståupp med bra Jazz. Så kom förbi om ni inte har något bättre för er?

7 kommentarer:

 1. Joo,jag hade verkligen inget bättre för lördagen ;) Det var så strålande att se Raw/Rude-André på scen. Tack och Jei! Jag var nöjd.

  Marjaana

  SvaraRadera
 2. marjaana: ha ha. roligt att du digga. men varför sa du inte hej efteråt?

  SvaraRadera
 3. Juu,tänkte så men du var så busy man med människör så vågade jag inte störa men nästa gången då :) Vilket väder fortfarande,jeh! Ha hängat hela dagen ute men är inte solbränd,weird.

  Marjaana

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har faktiskt redan ett tag tänkt att vi borde gå på dejt med varandra..! Är ingen galning utan ganska söt å trevlig tjej med svaghet för din humor;). Och så igår så såg jag dig på gatan, fast m kvinnlig sällskap så vågade jag inte säga hej..
  Ajaj, puss å kram i varje fall, tycker du verkar ganska underbar;)
  -Miia

  SvaraRadera
 5. Marjaana: Jaha, men en annan gång då. men vilken rolig kväll det var eller hur?

  Miia: Ja, ha ha. Kanske det. Måste nog varit en dubbelgångare för jag hade inget kvinnligt sällskap i går. Hoppas han hade tur iallafall.

  SvaraRadera
 6. Joo,tyckte kvällen var mycket roligt :) Jazz funkade för mig bättre än jag trodde.Modern vibbar,tänker jag.Sami the elastic body var skoj också. Nice koncept i helhet.
  Var lite kallt ute när jag gick hem men lyckligtvis hade jag musik med som hjälpte.

  Marjaana

  SvaraRadera
 7. marjaana: vad bra att musiken hjälpt mot kylan.

  SvaraRadera