tisdag 1 juni 2010

Hej alla söta.

har suttit på Waynes Coffee och försökt skriva sketcher. Går lite trögt eftersom jag skriver om saker jag inte vet ett skit om. Det är en dålig premiss inser jag nu. Så min roliga feministsketch låter mera chauvinistisk än rolig. Satan!
Sedan hitta jag Johan Edlunds blogg. Han gillar inte mig kan man säga. Han har två inlägg där han skäller ut mig. Han verkar inte riktigt ha någon distans för övrigt heller. Men check it out!

32 kommentarer:

 1. Hmm,ganska oprofessionellt sätt som en journalist/jurist att ge feedback. Att skäller personligt fast det är skämten i fråga. Men man kan inte behaga alla.

  Marjaana

  SvaraRadera
 2. Haha!

  Bra med lite kommentarer :D
  Det är bara att se humorn i det där!

  Det är bara att kommentera hans inlägg.
  Egentligen ganska obetydligt inlägg av en person som inte förstår sej på humorn och speciellt inte på den humor som går hem i sverige.

  SvaraRadera
 3. du kan ju börja posta dina one liners här så kan dina läsaren kommentera dom:)

  SvaraRadera
 4. Hahahaha! Vilket pucko.. eller? Jag tyckte att parlamentet var bra! Men om han har problem kan han väl bara låta bli att titta på dig? Lycka till med dina nya skämt, hoppas de behagar Mr Edlund...

  SvaraRadera
 5. Så är det, en del vill gärna tala om för andra hur de ska sköta sitt jobb.
  Ska jag be maken titta över med ridspöt och förklara för honom vad han ska skriva? Jag menar, om han nu är öppen för att tala om för dig vad du ska skriva borde det ju vara OK att vi sufflerar honom? :-D

  SvaraRadera
 6. Skit i han! verkar vara en tråkig jävel... du är bäst André :)

  SvaraRadera
 7. De som inte gillar dig är det ju något allvarligt fel på...
  Glöm inte vad mina idoler säger: "I am what I am, I will always be the same, I will keep on running. You do what you do, you can always see it through..." ;)
  Tänkte bara be dig kolla på min mangabild som jag har ritat. Den ska typ föreställa dig, fast det kanske inte är såå likt... Man kan väl säga att du har "inspirerat" mig... ;) http://pudeljohanna.blogspot.com/2010/06/farval-i-nagra-dagar.html

  SvaraRadera
 8. Han verkar lite spänd tycker jag:)

  SvaraRadera
 9. Tack för alla fin kommentarer. Ni är bäst.

  SvaraRadera
 10. haha! du kände dig kanske lite kass för någon sekund, och då tänkte du att dina fans kommer kanske få dig att må bättre :D hjälpte det? haha

  SvaraRadera
 11. ojsan,jag tror visst att en viss johan saknar humor...

  SvaraRadera
 12. Fan jag tycker du är bästa komikern. Du är numero 1 !
  jag skulle vilja boka dig in på nästa fest jag håller nångång. Går det bra ?

  SvaraRadera
 13. Han får mig att vilja starta en blog som endast går ut på att varje dag ge ett exempel på varför jag tycker om dig. En rosa blog ska det vara, och varje dag ska jag presentera "dagens bild" på dig. Så känner jag när jag läser hans skit. ;)
  Alla tycker vi olika, men man måste ju fan veta hur man ska uttrycka sig. Anser jag...
  Kram på dig i alla fall! DU är bäst, sov nu gott! :)

  SvaraRadera
 14. Btw! Skämten har tar upp skrattade jag högt åt!
  Det är inget skit snack, helt sant.
  Man kanske inte ska rescensera (stavas det så?), komiker och humor om man själv saknar det! Han verkar ju inte ens ha dålig humor utan vara helt befriad från det.

  SvaraRadera
 15. Mun mielestä susta huokuu sellainen tietty lämpö (eikä vain tuossa oranssissa kuvassa;), mistä mä tykkään ja mun on hirveen vaikea nähdä sua kylmänä ja empatiattomana ihmisenä, vain koska sä olet älykäs ja hauska samaan aikaan. (Ei sillä, että pitäisin hauskaa ihmistä muuten tyhmänä, se on tylsä ajattelutapa.)

  SvaraRadera
 16. Tack för alla snälla ord. Min tanke var ju inte att mjölka er på snälla kommentarer utan ville bara visa att det finns så många olika typers människor där ute och att det är omöjligt att få alla att gilla en. Jag är nämnligen inte alls arg eller bitter över hans blogginlägg nästan tvärtom. Men han måste gå igenom livet med en penna till hands hela tiden för att kunna skriva ner allt som inte är politiskt korrekt. Tråkigt skulle jag kalla det livet. Men så är det ibland. Men jag vill också tacka för era fina och snälla tankar ni ger mig. Tack!

  SvaraRadera
 17. Det här är ju kul! BLOGGKRIG!

  SvaraRadera
 18. e de bara jag som reagerar på raden "Vi behöver dig i toppform."?  tydligen klarar de inte av att fixa bra läppän själva... ^^

  SvaraRadera
 19. Människor kommer alltid att ha åsikter...och jag har min: du är skit rolig :)

  SvaraRadera
 20. "...fyllde sedan Wickström på med sin lättfotade finlandssvenska"

  Vad fan är lättfotad finlandssvenska?
  Kan man törhända översätta det till; "Din dialekt härleder mig till att tro att du vill ligga med mig" Jag anar en latent homosexualitet hos honom :-D

  SvaraRadera
 21. Anonym: Inget bloggkrigg.

  Erica: jag fattar inte heller vad han menar.

  Anonym: tack.

  tommix: jag han verkar lite "tvestjärtig"

  SvaraRadera
 22. Han verkar som om att han blivit nobbad av en finlandssvensk på Viking lines buffé.

  Tycker Tubbs

  SvaraRadera
 23. Tubbs: det är möjligt eller så är han bara en moralens väktare.

  SvaraRadera
 24. Jag älskar dom där väktarna! Samlar dom månne poäng som WeightWatchers? Man har en viss mängd man ska samla på eftersom annars kan man råka ut för trubbel. Moralpoäng. Mitt liv baserar sig på omoral.

  SvaraRadera
 25. Moral watchers. ha ha. rolig ide´till en sketch.

  SvaraRadera
 26. Jag kan låna mina poänghäften för inspiration. Man fick en stjärna i sitt häfte/viktkort efter att man tappat tre kilo. Hur många stjärnor lär Johan ha i sitt häfte? Jag tippar att ditt fall har nog gett några stjärnor åt honom. Typ två.

  SvaraRadera
 27. Tror mellan 4-6 isåfall eftersom han skrivit två arga inlägg om mig.

  SvaraRadera
 28. Hahaha otroligt roligt! Just de skämten han drog upp var ju några av dina roligaste i respektive program, lovley!

  SvaraRadera
 29. Farbror Sallad6 juni 2010 kl. 20:15

  Wayne's Coffee? Jag såg dig nog på gay-cafét på Stora Robertsgatan :D

  SvaraRadera
 30. Farbror Sallad: Där var jag efteråt men jag bloggade från Wäinös.

  SvaraRadera
 31. hahahahaha bleksläta finlandsvenska nuna och en klonad humorrobot från en illasinnad framtid hahah jag dör inombords. men ta inte åt dig, vi gillar robotmasken!

  SvaraRadera