onsdag 18 augusti 2010

Jag jobbar!

I riktig dansk manér dricker jag en öl när jag skriver på Danmarks roasten. Skall uppträda i Köpenhamn den 4 september. Läs mera här!
Tack alla snälla för era tips och råd och idéer. Fortsätt skicka för allt hjälper! Ni är Guld!

12 kommentarer:

 1. Vitsi jag tycker att det är roligt med människor som skickar tips om Danmark! Till min blogg skickas det bara frågor om varför jag skriver som jag gör.

  Bloggar är bäääst!

  SvaraRadera
 2. Tubbs: Människor som är helt okända e verkligen snälla. Bloggen är verkligen en glädjespridare på det sättet. Gör världen lite bättre fast det är en microvärld men det är en bra start. eller hur?

  SvaraRadera
 3. Oj,vet inte vad kunde man säga. Har varit där bara en gång.För någon orsak fick jag först all betjäning på danska.Kanske det lät att jag hade en potatis i munnen :D
  Men lycka till o have fun! Cool att du kan vara där och representera Finland, jeij!

  Ps. Ibland det känns att man är drucken när man försöker att läsa danska. Hmmm...eller man var drucken då :D

  Marjaana

  SvaraRadera
 4. Ja. Bloggvärlden är bäst. Vi börjar därifrån!

  SvaraRadera
 5. Har inte orkat läsa igenom alla kommentarer så om det här redan nämnts så är det bara att glömma.

  Men det att danskar är jätte okej med ny-familjer med dina, mina och våra barn. Bodde i Danmark en tid och hyrde då rum av en jätte trevlig familj med höns på bakgården och egna vindruvor och äpplen och vet inte vad allt, och allt detta bara ett stenkast från centrum.

  I alla fall. Bodde hos en mamma och hennes son. Sonens pappa bodde två hus längre bort med sin nya familj och kom ofta och tittade på hönsen med sin nya familj helt när som helst. Mamman och pappan ägde bägge hus och så när pappans nya familj skulle få tillökning igen bytte dom bara hus, för att det var mer praktiskt så. Det var liksom inga problem. Vet liksom inte helt om jag tror att det skulle kunna vara lika problemfritt i Finland...

  SvaraRadera
 6. Oprah Winfrey besökte Danmark och gjorde en show här. Här kan de se ett klipp(till höger vid artikeln) vad hon tycke om Danmark

  http://jp.dk/blitz/kendte/article1859173.ece

  SvaraRadera
 7. Ser framemot den 4 september, ska helt klart komma ner från Jylland till Köpenhamn och se showen :)!

  SvaraRadera
 8. Ska du inte dricka Tuborg när du skriver material som handlar om Danmark och danskar?

  SvaraRadera
 9. Cirkeline: Tack för tipset. Skall upp det.

  Pia: Välkommen. Det kan bli riktigt kul.

  idakarlsson: Jo, men i finland dricker vi inhemskt.

  SvaraRadera
 10. Min uppfattning av danska män är att de är ena riktiga snuskpellar. Röker, dricker & knullar något alldeles kopiöst. Snusk brukar man alltid kunna skämta med & du är ju proffs så jag överlåter här till ...... Pausfågel ........ dig.

  Ha det gott & lycka till!

  SvaraRadera
 11. Här e lite idéer: du vet Danskar talar lite sådär tokigt so de blir liksom lite galet, du vet. O sen kan du kanske skämta om allt möjligt tokigt o de blir riktigt roligt. O sen de där nä di e lite konstiga kanske.

  Bara lite idéer.

  SvaraRadera
 12. Rebecca: Hmm tack för hjälpen.

  Klaffen: Jag gör någo på det. Tack.

  SvaraRadera