fredag 27 november 2009

Jahas

Det blev mera vin och chattande med kompisar än vad det blev skrivet sketcher. Jag skrev inte en rad. Men hade det väldigt mysigt så alltid något.

50 kommentarer:

 1. ...om jag hjälper dej lite på traven med sketchen?

  Det kommer en typ in till en läkarmottagning. Läkaren säger nånting, som nu läkare brukar säga. Du vet, sånt där typiskt. Kanske frågar lite hur den där typen mår, typ. O sen svarar den där typen nånting som man nu svarar åt läkare. Lite berättar om besväret som man har. Men sen beter sig läkaren plötsligt helt oväntat, liksom lite sådär som läkare int väntas bete sig. O det blir en lite underlig situation. Kanske lite absurd? O det liksom blir helt galet, sådär? Helt annorlunda än det normalt e hos läkare. O det blir helt sjukt roligt plötsligt!

  Kanske du kunde lite spinna vidare på den här iden? Inget tvång absolut, bara en idé!

  Klaffen

  SvaraRadera
 2. I like it. Vad skall läkaren och mannen heta?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Kanske typ någo helt vanliga namn, eller kanske någo lite mera speciella, tycker jag. Jag e lite mera avvaktande ännu. Jag vill int verka för påträngande såhär under vårt första brainstorming möte. Men helt sjukt kul att var med!

  SvaraRadera
 5. Men typ svenska namn eller tyska. För tyska namn son Helmut är ju roligt men är det för roligt? Eller Eugen och doktor Öst? Eller blir det för gammaldags. Jag är orolig. Jag står vid ett vägskäl här. hjälp mig. Skall det utspela sig i Helsingfors eller på landet?

  SvaraRadera
 6. Eugen och doktor Öst låter bra! Kanske man kunde spara det som en extra punchline helt i slutet. "...ai joo, vi har inte presenterats - doktor Öst heter jag! -o jag heter Eugen!" Och så vinkar de båda öga mot kameran!

  Vi det här skedet kanske bakväggen av läkarrummet glider åt sidan och fram kommer en burlesk can-can grupp som sveper Eugen och Doktor Öst in i en helt galet rolig dans. Hela dans- och sångspektaklet slutar med att Eugan och doktor Öst sitter i en stor gryta omringade av en grupp dansande och sjungande kannibaler, typ? Eller sen så kan det vara helt annorlunda?

  SvaraRadera
 7. Men är det liksom nutid eller utspelar det sig i början av 1900-talet? Jag är förvirrad. Jag vet vad du menar men jag kan liksom inte riktigt följa med när jag inte vet när det utspelar sig? Fattar du vad jag menar? Jag tycker gryta är roligt men blir det liksom en annan sketch? Borde dr Öst och Eugen ha en sketchserie?

  SvaraRadera
 8. Jag har helt medvetet hållit lite låg profil gällande årtalet så ingen kan kopiera vår idé. Jag har själv hamnat så många gånger ut för det att nån spionerat på mina idéer och sålt dem till nån TV-kanal framför näsan på mej. ...så gick det bl.a. med Robinson, Ready Steady Cook och tians nyheter. Ain't doing that mistake anymore, sir!

  Så jag skriver det lite kryptiskt 1X9X3X2. (ta bort X:en).

  Dessutom tycker jag att du slår huvudet på spiken med "sketchserie". (även här nämner jag inte hur många avsnitt – du förstår varför).

  Jag tror vi sitter på ett guldägg André.

  SvaraRadera
 9. Varför inte göra en extension på ditt skämt om läkare utan gränser.
  FRAM MED F****N BARA!

  SvaraRadera
 10. Klaus Danger: jag fattar och ser vad du skriver. Men r vi överrens att de båda är män? För jag kan inte se någonting roligt med att dr öst var en kvinna!

  Tommix: Det där är kvinnoförnedrande och sablars roligt!

  SvaraRadera
 11. Jag föreslår Spritzenluder som tyskt namn

  SvaraRadera
 12. - Hej gode herr doktor Öst Mitt namn är Eugen Spritzenluder och jag skulle om doktorn behagar vilja att ni tager en titt på mitt eksem på höger arm.
  Doktor Öst tittar på eksemet
  - På min ära! Det ser ut som ni fabrikör Spritzenluder har ådragit sig en släng av epidermiolysis bullosa. Jag ger er två veckor att leva!
  -Va?!?
  - Hahaha, skojade bara...
  - Puh! Doktor öst ni är en riktig spjuver ni
  - Ni har tre veckor att leva
  - Va?
  - Hahaha skojade bara
  - Puh! Dokor Öst, i sanning ni är en kverulant och jovialisk person!
  - Jag tror mig inneha en mixtur med vilken man kan lindra dina symptom, herr Spritzenluder!
  - I sanning detta är från ovan skänkta goda nyheter doktorn!
  Öst går fram till en dörr och öppnar den. bakom dörren hänger en man med slangar och bubblande glasrör utstickande ur kroppen. ha säger raspigt, "kill me, kiiiiilll me"
  - Hahaha fel dörr, man börja bli lite glömsk med åren
  'Eugen nickar medhållande'
  - Jag håller med, jag glömde min hatt på bordellen igår!
  Öst öppnar nästa dörr
  Ut kommer alla can-can dansare och sjunger en sång om att Eugen har cancer. Eugen joinar in på slutet och rullar hatt och allting. alla kör 'jazz-hands' och dansar ut ur läkarrummet.
  Ett tomt provrör rullar på golvet.

  SvaraRadera
 13. -Bild av en gamma 'indiana jones' karta med ett rött streck som far mot borneo
  Öst och (nytt namn!) Neugekommt sitter i en kannibalgryta
  - Hur i herrans namn gick det här till?
  Öst- lita ALDRIG på can-can-dansare
  Eugen- Jag borde ha fattat misstanke när dom hade ben genom näsan!
  klipp till en 'cliffhanger'-spot med en 1930's kommetator, svartvit raspig film
  Hur skall det gå? kommer Öst och Neugekommt att undfly rundskallarnas kvällsmiddag eller kommer Motumbo att äntligen lyckas med sin boeuf borgoigne och bli upptagen i sin klan? Missa inte nästa avsnitt av....Eugen och Dr. Öst!!!!!

  SvaraRadera
 14. Mycket roligt men bara på ett rasistiskt sätt.

  SvaraRadera
 15. Baara bra. Vi borde ju också alltså du och jag o klaffen träffas hemma hos biffen och skriva mer när biffen serverar oss mat och drinkar.

  SvaraRadera
 16. låter som en extremt bra idé. Biffen blandar bra mojitos har jag hört. Jag ska prata med Mademoiselle Boeuf, Hon förser oss säkert nog med förplägnad så det förslår.

  SvaraRadera
 17. Vad härligt Tommix att du skriver ihop sån här shit som man får garva åt. Men om ni seriöst överväger Spritzenluder så blir jag besviken.

  SvaraRadera
 18. Haha, som du såg så hade jag ändrat det till Neugekommt senare i sketchen, glöm Spritzenluder, han bytte namn, han kommer säkert att byta namn flera ggr ännu. :-D

  SvaraRadera
 19. Tommix: Bra.

  Rebecca: Ni tjejer fattar inte humor.

  SvaraRadera
 20. Eller så är det ni killar som har dålig humor.

  SvaraRadera
 21. Skulle inte tro det. Eller vad säger Tommix?

  SvaraRadera
 22. Tommix > Såg det... Ett helt vanligt namn i en väldigt absurd situation tror jag kan vara kul. Fast jag är ju tjej och fattar inte humor. ;)

  SvaraRadera
 23. Vilken tur för Rebecca att jag deletade nekrofilscenen, den skulle hon nog inte ha uppskattat

  SvaraRadera
 24. ett väldig absurt namn i en väldigt absurd situation är ännu roligare :-D

  SvaraRadera
 25. Nekrofili är så mycket roligare än pedofili. Hellre dökåt än småkåt! (see what i did there?)

  SvaraRadera
 26. I see what you did there:-D. som jag bloggade tidigare idag (copy pasteat från http://askaurinal.com/)
  I once knew a bloke called Dave
  Who found a dead whore in a cave
  Although she was cold and covered in mold
  Just think of the money he saved!

  SvaraRadera
 27. Jaa eller sen kunde dendär läkaren vara blind, stum och döv och tro att mannen är gravid och i misstag förlösa en sko genom kejsarsnitt i sjuksängen och klippa av skobanden eftersom han tror att det är navelsträngen och snava på sin överlånga läkarrock...jaa just de men de har Gösta Ekman redan gjort . Fan också! Jag har också problem med det där att människor stjäl mina idéer!

  SvaraRadera
 28. välkomna till restaurang biffen.

  SvaraRadera
 29. Julia: blir det inte roligare om har försöker klippa av han snorren istället?

  SvaraRadera
 30. Här har jag gått omkring och tyckt att jag är rätt rolig ibland. Men så visar det sig att tjejer inte förstår humor. Fan också.

  SvaraRadera
 31. De är ju så man avslöjar transvestiter. de blir alltid fast för stora händer och humor.

  SvaraRadera
 32. Ni menar alltså att jag egentligen är jätterolig och man? Gud så skönt, jag har funderat på det där.

  SvaraRadera
 33. Nej, vi menar att du är tråkig så klockorna stannar. Är det så vi tänker?

  SvaraRadera
 34. jag vet inte. Tommix o Klaus Danger hjälp mig!

  SvaraRadera
 35. Flinckan > Det var ingen som haffade (läs hajjade) din öppning om att du eg. är man. Trist att folk måste vara plumpa i brist på annat. Jag föreslår att du tar en titt i brallan & återkommer om könstillhörighet. Det kanske några andra xå borde göra... Tips till dem: Socker & pincett kan funka för att locka fram den.

  SvaraRadera
 36. Hehehe, behövs det tre killar för att hacka ner på en liten tjej? ;) Jag har kommit på helt själv(with a little help from my friends) att jag är underbart rolig. Tadaa!

  SvaraRadera
 37. Rebecca: Gillar de socker alltså? Jag lade en bit i brallan men inget hände så jag måste vara tjej trots allt. Eller funkar det bättre med strösocker kanske?

  SvaraRadera
 38. Tommix och Klaus Danger var är ni? Jag blir spöad av en tjej!

  SvaraRadera
 39. Du får lite smisk på stjärten bara. And you like it.

  SvaraRadera
 40. Jag är ledsen André men jag kan inte hjälpa. Rekommenderar att du bara överger den här bloggen och startar en ny nånstans var kvinnor ej rör sig. Här e en bra: http://best-gay-bloggers-blog.blogspot.com/
  Där kan vi vara ifred och ingen kommer och talar om sockerbitar o annat.

  (vi ses där).

  SvaraRadera
 41. jag är tvungen att retirera framför din överlägsna retorikacrobati.

  SvaraRadera