onsdag 4 november 2009

Bra gig och i morgon nytt land.

Jag tyckte det gick bra i Åbo. Inte så mycket människor men bra stämning och en skrattande publik så får väl vara nöjd.

I morgon åker jag till Island. Skall blir riktigt kul att få träffa mina vänner Ragnar och Gunnar.
Några sista minuten tips av er som varit där?

7 kommentarer:

 1. Ät inte Hàkarl! Fermenterad haj alltså. Bara det. Trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. God morgon! Jag tipsar dig att köpa en massa Djúpur godis! SÅÅ gott! Jag funderar verkligen hur jag skulle göra för att få en 700 g påse från Tax freen med hjälp av dig som inte känner mig. Hmm. Överlag så lönar det sig att smaka på deras godis = gott!

  I stan finns en fin och känd kiosk som säljer hotdogs. Pylsur heter stället.

  Gamla goda Golden circle med geysir, gullfoss och Tingvellir, värd att se! Blue lagoon även härlig! Doppa inte huvudet i vattnet. Detta är lite basic turist sheitto, men värt att besöka.

  Annars också så är det skönt att sitta i de varma bassängerna mitt i stan, hur skönt som helst. Det finns en massa härliga caféer i stan. Besök dom. Man ser långt från kyrkans torn mitt i Reykjavik. Fina vyer.

  Jag kan fundera på flera andra saker senare idag. Jo, ät räkor! OCH DJÚPUR! Vill ha! En lakritsbit+choklad+vit yta = GODASTE I VÄRLDEN!

  SvaraRadera
 3. BADA I BLUE LAGOON! Ta kort på de bleka japanerna i baddräkter från 80-talet och smeta in ansiktet i det vita kletet som finns. Ett måste och olagligt att missa.

  SvaraRadera
 4. Pröva den Isländska ölen, t.ex. Skjalfti! :)

  SvaraRadera
 5. JA! PROVA SKJALFTI! den rockar, drick INTE Viking det är ett skitöl Prova hajen men glöm inte bort brennivin till! Mycket viktigt! Det finns ett loppis nära hamnen där man oxå säljer fisk, köp med dig hem lite fryst fisk eller rökt röding och hummer MUMMA!, oerhört färskt, oerhört gott, jo om du har tid ta dig en tur till gejsrar o annat som ryker och pyr, jag var till landmannalaugur, det var som att komma till Nangiala fast jag dog inte. Stå på den plats där Vattnajökull en gång stod innan växthuseffekten gjorde att den krömp ihop. Ta en rejäl fylla i centrum, krogarna håller öppet till nästa morgon!

  SvaraRadera
 6. Akta dig för Svarta döden, baggpungar och surhaj. Säg inte "ég vil rida" om du inte vill ha sex.

  SvaraRadera
 7. Jaaah! Jag tyckte du var suverän igår!! Du fick mig att gråta av skratt; den där juttun med kvittot och dina ljud-imitationer är så bäst! :D Keep it up!

  SvaraRadera