tisdag 17 november 2009

Denna vecka!

Började med en tråkig måndag. Gjorde praktiskt taget ingenting. I dag skall jag flyga till Sverige och göra lite eftersynk på kortfilmen jag gjorde i augusti. På onsdag tuffar jag ner till Malmö till klubben Oslipat. Alla skall komma och titta. På torsdag brummar jag till Lund för att improvisera samma material som på Oslipat. Klubben i Lund heter Prick-Prick. Alla skall komma och titta. På fredag tuffar jag upp till Stockholm och en inspelning av Parlamentet. Går på söndagen. Alla skall titta.

Jag vet inte exakt min tillgång till internet så därför berättar jag hela veckan.

6 kommentarer:

 1. Jag tänkte komma och kolla när du kör på Norra Brunn i december. Finns det möjlighet att få bjuda på en drink efteråt?

  SvaraRadera
 2. Oj! Kommer du till SKÅNE? Shit, då måste man ju komma och titta! Ses på Prick-prick!!

  /dudy.papper.fi

  SvaraRadera
 3. Jess, parlamentet! :D

  SvaraRadera
 4. Stalka dig runt i Sverige tänker jag inte göra men sverigekanalerna ser jag sedan förra veckan så Parlamentet tänker jag SÅ titta på. Nämen! Nu ser jag att det är min lillsyrra som har kommenterat strax innan mig, what are the odds, första gången jag kommenterar här. Ha!

  Nåja. Lycka till på din trip i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Regina Sahl: Har en hel drös kompisar på väg också och de vill också bjuda på sprit men Spriten är gratis för mig så spar pengarna tills vi alla går vidare.

  malin_malin_90: Jag det gör du nog klokt i.

  linasofie: Vi får väl se.

  HannasVirrVarr: Tack. och hälsa din syrra.

  SvaraRadera
 6. Det låter bra, ser jag fram emot!

  SvaraRadera