måndag 7 september 2009

Premiär ikväll "Roast på Berns"

Ni i Sverige som kan se det. Hör av er med kommentarer. Ja, just det och ni i Malax och ni andra som kan se det får också höra av er.

12 kommentarer:

 1. Lär väl dyka opp på Kanal5s sidor imorgon. Jag väntar med spänning. :)

  SvaraRadera
 2. Nu e det paus, men efteråt, tamtadam, e det du! Make us proud! :)

  SvaraRadera
 3. Fan att man inte ska ha Kanal 5,trots att man bor i Sverige! Om Roast inte tycker upp på Kanal5's webbtv,så blir det protest utan femmans kontor! Who's with me?!

  SvaraRadera
 4. Du var bra. Jag skulle dock ha kallat hans "idékonto" för hans lilla "idéspargris", men det är bara jag.

  SvaraRadera
 5. Du och Betnér var bäst. Han för att han lyckades pricka de där exakta sakeran som var så känsliga. Du för att du har en förmåga att göra saker roliga bara genom att antyda och få folk att tänka resten själva.

  SvaraRadera
 6. Vännen du var lika bra som vanligt. (trots att du ibland såg ut ha grymt abstinens besvär med det där j**la tuggummit....)

  väntar redan tills nästa måndag =)

  SvaraRadera
 7. Trevligt. Tack för alla fina kommentarer. Jag tycker själv att Roasten på Robert Gustafsson är bäst. Den är grym. Det är visst tredje avsnittet.

  SvaraRadera
 8. Jag gillade det! Mina förväntningar var försiktigt låga, men du, Betnér och Mede höll god klass. Äntligen ett medium där Petras gå-påiga stil kom till rätta. Samtidigt som din lite understated-stil kändes rätt också. Bra där. Det är sån fokus på roasten av Pamela Andersson som ett slags mål att uppnå, men jag tycker de gamla roastarna med Dean Martin och de andra fyllekajorna är värda att sträva efter.

  SvaraRadera
 9. Trevligt. Jo, de gamla "man of the hour" är ju någonting helt annat. men det var ett annat klimat också och de var ju stjärnor redan innan. Så lite svårt att göra nåt liknande. Ingen har liksom den statusen som de hade på den tiden.

  SvaraRadera
 10. Det gläder mig att jag uppriktigt kan säga att du var bäst. Björn var också bra.

  SvaraRadera
 11. Hej. Fredde. danke schön mein freund auf der kleine insel åland

  SvaraRadera