onsdag 16 september 2009

Min roast av Pernilla Wahlgren.


Helt ärligt måste jag säga att denna var verkligen inte min bästa roast av de 8 jag gjorde men den får godkänt med nöd och näppe. Ni skall också veta att de har förkortats och ändrads under redigeringen. Så det finns bitar som harmar att de inte kom med men det finns och bitar som jag tackar Gud för att de lämnades bort i redigeringen. Så när vissa bitar faller bort så låter det snabbt som om det enda jag gör är att kalla alla för horor. Känsliga människor kan ju också låta bli att titta. Men lägger ändå ut den för jag tycker att jag skall kunna stå för vad jag får betalt för!
Nästa vecka tar jag ändå revansch! Puss på er!

8 kommentarer:

 1. Hejsan André!

  Skitbra roast! om du tyckte att denna roast var den dåligare av dom 8 du gjorde så längtar jag nu ännu mer till att få höra dina resterande!
  Du och Betnér är dom bästa i hela panelen och båda ni är som gjorda för ett sådant program!
  Fortsätt gärna vara hård! Detta program är ju till för sådant!

  Lycka till André (stort fan)

  SvaraRadera
 2. Haha ja, jisses! Du är faktiskt sjukt rolig. Roligaste finnen i Sverige!

  Jag har fått mersmak.

  Ella (också numer, stort fan)

  SvaraRadera
 3. tja, dua var bar men lite mesig förra gången, men nu var du bra,elak och upprethöll finska ryktet (om elaka massmördare)


  kram.

  SvaraRadera
 4. Nu måste jag fråga, André: Vem skrev Pernillas manus? Så rolig som hon var när hon gav igen är hon väl ändå inte på riktigt?

  SvaraRadera
 5. osakar: tack för de fina orden. Jo, jag är nog rätt så hård i de kommande men har ju min stil med lite underfundigt varvat med råa skämt. Nästa vecka är jag särskilt nöjd med.
  Ella: Välkommen då till skaran av fans. Ni är väl 5 st numera.
  Erica: Kanske jag var mesig. massmördarryktet vill man ju inte få bort?
  Fred: Nix, hon hade nog inte skrivit hela sitt försvarstal själv. Vem som gjorde det vet jag inte. Men hon gjorde det jävligt bra.

  SvaraRadera
 6. André, du verkar vara en intelligent människa. Varför sjunka så lågt som att skämta om människor med Downs syndrom (man använder inte ordet mongolid längre)? Det är ju inte direkt så att man väljer att födas med en utvecklingsstörning. Om/när du får barn finns det inga garantier att det inte drabbar ditt barn. Då fastnar nog gamla skämt i halsen.

  SvaraRadera
 7. Imsavimsa: Grejjen med att vara en komiker är att man ska kunna skämta om allt!
  Att André sa ordet "Mongoloid" är väl precis som att Betnér skämtade om Pernillas vän som fastnade med lösnaglarna i fittan.. det är ju ett skämt från hans sida som hon kan ta lika illa upp på som folk med downs syndrom kan ta illa upp på André.. men det är liksom meningen med sådan här humor.. den är mörk! Acceptera!

  SvaraRadera
 8. Imsavimsa: Om jag får ett barn med Downs syndrom kommer jag fortsätta göra humor. Min mening är såklart inte att såra någon men om jag gjort det ber jag naturligtvis om ursäkt. Men som sagt Roast på Berns har en väldigt hård jargong. Om jag var tvungen att säga vad jag påriktigt tycker om människorna i panelen så skulle jag dela ut blommar och krama dem.

  SvaraRadera