fredag 11 september 2009

Jag vill ha Craig Fergusons talkshow till Finland!

4 kommentarer:

 1. Jag vill ha Robin Williams till Finland.

  SvaraRadera
 2. Ens keskiviikkona(?) elämä on julmaa pilaa, kun te ootte keikalla Martinlaaksossa, mistä mä oon kotoisin, mutta mä oon parin sadan kilsan päässä Satakunnassa. N'joo.

  Muistatkaa tsekata Mika Häkkinens plats eli levenemä jalkakäytävällä. Häkkisen läntti on joskus ollut joku nimitys sille. Kuten pohjoismaiset opettajavieraamme sanoivat vuosituhannen alussa, Häkkiselle pystytetyn legon nähdessään: Vem är han? Ah, ihanaa, kun paikalla on historia. Se on fiilispohjalta niinku Koli all over again (aivan varmasti).

  Vieressä olevalla ostarilla mä oon käynyt pyhäkoulussa ja Martinlaakson lukiossa(oli ennen Martinlaakson koulun yhteydessä, läntin vieressä) oon joskus ollut, kuin myös ainakin toinen ralli-Mika(ehkä, ainakin sitä mainostettiin sillon meille) ja Samuli Vauramo(ainut mainituista, jonka mä oikeasti oon ikinä nähny Martinlaaksossa). Virve Rosti on myös martsarilaisia. Mainitut nähtävyydet on kaikki siinä Martinus-salin lähellä. Henkilöitä ei lasketa nähtävyyksiksi, paitsi ehkä jos asuu Martsari-cityssä.

  Varmaan keikuttelen niihin aikoihin angstipyllyäni latinomixissä. Ehkä mä pääsen tän yli. Mut on se just-tätä-taas, että tyypit keikuttelee suoraan suuhun ja mä oon skutassa.

  End of angstipurkaus. Hyvää keikkaa, pus och kram!

  SvaraRadera
 3. hoobee. Ok. hyvä tietää. Pitä tsekata. Kakka ettet pääse paikalle.

  SvaraRadera