torsdag 19 augusti 2010

Nu skall jag klippas.

Skall få en frisyr man hade 1917. Skall filma en tv-serie som handlar om just en tiden. Serien baserar sig på Kjell Westös roman Där vi en gång gått. Jag gillade boken som fan så är glad att få vara med på ett hörn.

9 kommentarer:

 1. Oj, ska du vara med i den? Kul! Jag gillade boken så mycket att jag är lite nervös över hur tv-serien blir. Det brukar alltid vara lite svårt att ta till sig andras versioner av böcker man tycker mycker om.

  SvaraRadera
 2. ny frisyr är alltid kul. sist jag klippte mig blev jag sångaren i The Poodles. Jag skulle spela honom i skolmusikalen (det var förresten då jag stukade foten). Som tur är så tycker många att jag är lite lik honom även när jag inte klär ut mig till honom, så när jag hade fått på mig kostym och smink tyckte alla att jag såg ut som en mindre version av honom.

  SvaraRadera
 3. SivÖ: Ja, det är är alltid lite nervöst. Men den är i sex avsnitt så rät så mycket kommer med iallafall.

  Johanna:Det låter ju bra. Men nu blev det ingen ny frisyr för mig.

  SvaraRadera
 4. Låter en brilliant! Älskade "Drakarna över Helsingfors" (bok och film). Och tror att den här ska också funka.

  Marjaana

  SvaraRadera
 5. Oj, vad roligt. Boken står här i min bokhylla men jag har inte kunnat ta mig igenom den än. Min farsa läste den och eftersom han som barn tillbringade en del tid hos sina morföräldrar i Helsingfors tyckte han mycket om den. Jag däremot som inte kan relatera så mkt till staden hade svårare att ta till mig boken men jag lovar att göra ett nytt försök! :)

  SvaraRadera
 6. Fan vad underbart. Får du månne avslöja vem du spelar?

  SvaraRadera
 7. Mayumi: Tror nog man kommer igenom den fast man inte bott i h:fors. Den handlar ju ändå om mäniskorelationer.

  Anonym: Nej, det får jag inte men jag har en liten roll i filmen. Lonni Tollet.

  SvaraRadera
 8. Om man tittar snabbt och kisar lite samtidigt så liknar du Åke Lindman väldigt mycket på den där bilden. Hette han så förresten? Ja ja, stilig karl var han iallafall så då är väl du det också.

  SvaraRadera