tisdag 6 april 2010

New Orleans och apor.

Ja, här fanns det strippklubbar så till och med jag rodnar. Konstig stad indeed. Ett internetcafé hitta jag därav denna uppdatering. I går drack jag sprit med en biker som gick under namnet Seven. Vi måste ha sett roliga ut tillsammans. Han såg ut som en dörrvakt och jag som hans revisor. The begining of a beautiful friendship. Thomas klipper Lilla onsdag och jag botar krabbisen med en root beer. Den smakar listerin.

Har kommit en daily ape show ut igen. Ni som tycker de är tandlösa och tråkiga till er kan jag ge er lite bakgrundsfakta. De skall alltså vara till för att locka människor till Finlands "monter" på Shanghai world expo. Sketcherna fick inte innehålla svordomar, underbälteshumor, våld, ordvitsar, ingen kritik mot Finland eller andra länder och under inga omständigheter någonting som berör Kina som mänskliga rättigheter eller diktatur. Så under dessa premisser skulle vi skriva roliga, informativa och orginella sketcher. Så svar ja: de blir lite tandlösa då. Men om man vet dessa premisser så kanske de växer lite.

7 kommentarer:

 1. Nå lite våld var det visst i det här klippet, de där aporna slåss ju! Hiskliga saker! Jag är chockerad!!!!

  SvaraRadera
 2. Nå vadå tandlös! Tyckte de va superbra, o vill absolut se varje jakso! Såg den alltså före jag visste att du hade någo me den att göra, men de kan ja säga -Du är en naturbegåvning!

  SvaraRadera
 3. Jag börjar fan misstänka att ni gjort dom där videosnuttar för pengar och inte för konstens skull!!

  SvaraRadera
 4. Offida: Oj, var inte meningen att chockera dig.

  tanja: tack det värmer.

  Sebastian: God smak är konsten värsta fiende! Pengar är aldrig fel. Då kan man sitta i new orleans och svara på blogg kommentarer.

  SvaraRadera
 5. hahaha Återigen tycker jag att det är helt underbart. Skönt med lite ombyte från all könshumor som ältas världen över. You go Mauri!

  SvaraRadera
 6. Hihi, inte var det alls tandlöst! :) Fast kanske det beror på vilka förväntningar man har. Nu hade du ju förberett och "varnat" oss så de låga förväntningarna kanske höjde den komiska effekten... *analyserar* ...ny PR-teknik? Traschtalk om sig själv före en show/sketch? Nåväl, roligt var det i varje fall! :)

  SvaraRadera