tisdag 25 augusti 2009

Såg denna film här om dagen.

Det är en horror/sci-fi/katastrof-film. Jag hatar dessa genrer inom film. Men när ihopsatt: Toppen! Jag gillade filmen och väntar med spänning på världens undergång. Rekommenderas till alla med svagt psyke, katastroftänkande och nyblivna föräldrar.

5 kommentarer:

 1. Wickström bloggar? Jag måste sluta leva under en sten. Allt väl med dig? Har blivit av med ditt nummer sen ett av mina barn dödade min mobil.

  SvaraRadera
 2. åååh jag såg åxå den där filmen!!! den var SKIIITspännande och jag satt som på nålar hela filmen! fram till slutet.... någå jäääävla utomjordiskt trams igen, de kan ju int bli mer osannolikt... eller, kan det??? :oP
  (OJ! nu kommenterar jag via min fästmans google-konto! hehe...)

  SvaraRadera
 3. Råland: ja jävlar har bloggat sen januari. Vad kul att höra från dig i synnerhet som jag aldrig tänker på dig. (Fan vad skönt med grabbig jargong)
  lasses fästmö: Skit ner dig. T.o.m slutet var vackert. (Fan vad skönt med kvinnlig jargong)

  SvaraRadera
 4. André,har du några sköna Helsingfors tips,ska dit i November,och har endast 6 timmar att förfoga där inkl att sällskapet ska äta en någonlunda billig lunch. kram och puss på re!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar undergångsfilmer och scifi. Men jag var inte helsåld på slutet av "Knowing". Helt okej film dock, och fy fan vilka katastrofscener i t-banan. Sånt är jag svag för. Katastrofer.

  SvaraRadera