torsdag 5 mars 2009

Puh..

Idag var jag mycket bättre. Inte det bästa men 85% av vad jag har. jag tycks inte våga vara helt mig själv för dessa svedupellen. Eftersom dom har så mycket fördomar som enbart baserar sig på att de aldrig läst en bok som behandlar svenskfinland och eftersom jag blir nojig över min finlandssvenska brytning. men hur som helst så efter Felix Herngren Roasten kom uberfuhrer Schyffert och tyckte jag var bäst. Det är ju inte så mycket tröst när man står i kön till gaskammaren men i alla fall någonting. Det blir säkert bra. Innan Herngren roastade jag Pernilla Wahlgren. Hon var förutom vacker en player och en människa som varit med i showbusiness länge. Hon blev för mig den som steg i grader. Snabbare än han som hitta på molotov cocktails. Han döda ryssar. Hon döda fördomar. Vad är viktigast?

I morgon till Borlänge och göra ett barnprogram för SVT. Detta har knappast hänt förut att en finlandssvensk skådespelare skall spela skurk i en Sverige producerad barnserie. Skit på er rikssvenska barn.

5 kommentarer:

 1. Kiva kuulla että meni paremmin!

  mut nyt hyvää yötä!

  SvaraRadera
 2. En finlandssvensk skurk i en svensk barnserie låter kova. Ännu mer kova sku det bli om du sku säga "neger" på svensk tv. Men det kan man ju int.

  SvaraRadera
 3. Jag och min man såg Pernilla-roasten och tyckte du var grymt bra! Jag är dock av finsk och finlandssvensk härkomst, så kanske har vi bättre förutsättningar att ta in allt du säger...nå, vi skrattade i alla fall gott/rått/högt. Den finlandssvenska brytningen ska du inte noja över, den är ju sexig! (Ok, jag är partisk, men de flesta gillar faktiskt den finlandssvenska dialekten.) Vi såg efteråt att Stan Saanila var med och var på vippen att gå fram och säga att vi gillat er humor ända sedan vi såg Hetimiten på finska kanalen i Sveriges tv första gången. Förbannar ännu den dagen det gick över till digi-box, som vi inte hade. Hursomhelst vågade vi inte gå fram, men hälsningen är härmed framförd till er båda. :) Keep up the good work, hoppas vi får se dig igen snart!

  SvaraRadera
 4. Det är bara att komma på söndag eller måndag. Vi kör 2 roastar per gång då också.
  Och tack för de snälla orden.

  SvaraRadera
 5. Sluta genast noja över din dialekt! Den är jättesexig (";)

  SvaraRadera