onsdag 4 februari 2009

Hilfen Bitte!


Jag borde ta lite roligare bilder än dessa men man tar vad man har. Mannen på bilden är vår klippare Jocke Levälampi. Han kommer från Sibbo. Det är bara en av hans goda sidor. 

Idag har vi suttit på annegatan och redigerat Schyffert. Det blev roligt men nu behöver vi er hjälp. Eftersom Svenskt Näringsliv, som sketcherna hette i Sverige, alltid använde dansmusik som var pop då sketcherna sändes behöver nu våra sketcher också det! Men vi vet inte vad kidsen lyssnar på eller vad som är inne just nu. Därför behöver farbröderna Wickström och Perret er hjälp. Låten måste vara medryckande och dansant. Vi har använt Alecia Dixons låt "The boy does nothing" och Beyonces "Singel Ladies" men nu behöver vi en tredje låt. Vi har prövat Lady Gagas "Poker Face" men den är tyvärr lite deppig. Eller egentligen är det vi som är deppiga och sorgliga men vi blir ledsna av den låten. Alltså vilken låt är inne just nu! Lite hjälp på vägen: Eftersom vi lever i Finland så vad var inne i Sverige förra augusti?

Tack på förhand.

6 kommentarer:

 1. Moi André!

  käyn täällä joka päivä vaikka en edes ruotsia osaakkaan mutta siitä huolimatta nää on hienot sivut!

  toivottavasti nähdään jossain vaiheessa vai mitä?

  SvaraRadera
 2. Jag tror, André, att vi övriga småningom vill veta mer om din finskspråkiga väninna.

  SvaraRadera
 3. Hon är mitt största fan och antagligen mitt enda fan.

  SvaraRadera
 4. André,jag och min kompis Malin är ännu större fans av dig på den andra sidan till vänster av Ålands hav;) snygg är du också ;)

  SvaraRadera
 5. Kiitos noista sanoista André! :) mä oon sun suuri fani ja sä oot mun suuri idoli.!

  hyvällä sykkeeellä!

  -Riikka

  SvaraRadera