lördag 9 oktober 2010

Vingplats av norwegian.

På väg till sthlm.
på väg hem från sthlm. Det börjar vara lite komiskt med mina vingplatser men vad fan.

7 kommentarer:

 1. Dina vingplatser verkar accelererat eller åtminstone håller en stabil nivå. Meh har du lämnat soliga Sthlm, hoppas din stad också bjuder på höstkrispig luft. Blev det bra det du filmade?

  SvaraRadera
 2. du sa nån gång att man dör först om man sitter vid en vingplats (har jag för mig) om planet tvingas nödlanda eller krachar. jag har även hört att de flesta som dör i ett flygplan dör inte av själva kraschen utan av att de brinner inne när de inte kan få av sig bältet. så jag hpppas att du övar att öppna bältet några gånger varje gång du flyger?

  SvaraRadera
 3. Funderade lite på dina ving-problem och kollade upp sätes-ritningar på nätet, Hittade inga Norwegian men jag antar att SAS är ganska nära med sina 737'or. På bilden kan du se att 52 säten är att betrakta som "ving-stolar" och 53 st. är "icke-ving" (business-class borträknat. Dessutom får du ju aldrig stolar som är förberedda för spädbarn, handikappade, gamla, skadade etc som sätts nära utgångarna. Jag skulle bedöma att chansen för en sån som du att hamna på vingplats är typ 70-80%

  http://www.seatguru.com/airlines/SAS_Airlines/SAS_Airlines_Boeing_737-600_B.php

  SvaraRadera
 4. Anna: det blev helt super duper.

  matilda: Vi får se vad som händer när jag e i nästa krasch.

  tommix: ja men då så. Då är det inte så konstigt iallafall. hittils är det bara icelandair som vill att jag sitter längst bak.

  SvaraRadera
 5. Du har aldrig funderat på att checka in på nätet eller vid maskinerna på flygplatsen, så får du själv välja plats :)?
  Blev så trött på att ofta hamna vid vingen så väljer alltid plats själv nuförtiden. Alltid så långt fram som möjligt. Det kostar inte extra och man får oftast rad 4-6.

  SvaraRadera
 6. Vad bra. Jag och en väninna bakissträck-tittar Solsidan idag och vi ser fram emot utvecklingen av Ludde. En liten hint kan du väl ge oss?

  SvaraRadera
 7. Anonym: Jo men orkar int men skall kanske bättra mig.

  Anna: inte ett skit har utvecklats med den karaktären. En statist e ludde i säsong 2 också. tyvärr.

  SvaraRadera