söndag 31 oktober 2010

Inte vingplats utan motorplats. När den smäller smäller jag.

Resan gick bra och nu är jag hemma. Helgen var lyckad vad det kommer till professionell komik. Annars var jag trött, besviken och oengagerad. Men kolla Parlamentet i kväll. Det kan bli riktigt bra.

Skön känsla att glida ner i molnen. Lite som att dö men på ett bra sätt och så vaknar man.

5 kommentarer:

 1. Blå söndag? Jag väntar på att få susa hem genom molnen, kanske en vingplats. Sen lovar jag att kolla Parlamentet. Trött, besviken och oengagerad klingar inte lika bra som kåt, glad och tacksam.

  SvaraRadera
 2. Jag tror aldrig att en motor exploderat så att ens vingen flygit av, Motorer börjar brinna nu och då men då stryper man bara av bränslet och låter den kalla vinden släcka elden.

  SvaraRadera
 3. Vi skrattade så vi grät åt tips från coachen igår. Grymt kul!

  SvaraRadera
 4. du och Lantz var grymma! de andra två kunde kvitta. =)

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen bra i Parlamentet!!:D Skitkul!
  Jag undrar bara varför du nångång har sagt att du är finne och inte finlandssvensk? Jag vet att svenskarna inte riktigt förstår vad det betyder, men nu har du ju chansen förklara och göra reklam ;) Jag har kommit på ett bra knep. Dom tror ju att man bryter på finska när man talar sin "muminsvenska", men då kan man säga: "Det är samma sak som om ni sku säga att skåningarna bryter på danska!" bara ett tips ;) Go svenskfinland!!

  SvaraRadera