lördag 4 september 2010

Vy från mitt hotellfönster

Mitt emot mig spelar de kajakpolo. Det ser retarderat ut!

6 kommentarer:

 1. Haha, man ser ju inte kajakdårarna men fint inlägg ändå André! Mitt emot mig spelar en arab och en fransos boule. Har du fått någon lördagskorv? Längtar du till ikväll?

  SvaraRadera
 2. Ja nu blev det detaljerat. Ditt favoritkajaklag? Tack för tipset, jag är ju ny här och fattar nada... Men hetast på kommentarerna är jag, dampig och bloggslampig, byter favoritblogg efter humör. Gillar nog din ett tag till! Kör som fan ikväll.

  SvaraRadera
 3. "Har du fått någon lördagskorv?"

  Jag förstår att André undviker den frågan, den var väldigt privat. Och feltajmad!
  Fråga honom på söndag morgon istället...

  Jag själv har faktiskt några seriösa frågor till dig André:
  Vilken är din absoluta favoritkomiker genom alla tider? En sådan som du kanske alltid återkommer till, eller som inspirerat dig. Levande eller död.
  Har du också någon lite mera okänd komiker som du kan rekommendera, för oss som ständigt kollar standup på youtube?
  De skulle vara snällt av dig om du vill/orkar/hinner/tycker det var en lite mer intelligent ställd fråga jämfört med många andra här inne.
  Tjingeling!

  SvaraRadera
 4. Jag är inte ute efter att låna pengar av dig eller så, men jag måste säga att ditt framförande är så mycket bättre än de flesta andra svenskarnas(i yrket).

  Materialet är såklart också bra, men du har ju framför allt grym timing och minspel/kroppsspråk.

  Visst en sån som Peter Wahlbeck är också bra, men det är alltid jobbigt när äldre människor blir dementa och ingen i omgivningen har hjärta att tala om det. Många blir lidande i en sån situation.
  Men, med rätt material blir du stor, André. Skitstor.
  Jag menar typ "jag tjänar så mycket pengar att jag funderar på att köpa huset bredvid Schyffert och låta narkomaner bo där - bara för att det skulle vara så jävla roligt!"
  Så stor.

  Jo,hade du några mark jag kunde låna ändå, eller..?

  SvaraRadera
 5. Green Clown: Jag brukar tänka att det ligger i betraktarens öga. Men just den där frågan var inte tänkt som privat (jag känner inte bloggägaren), se inlägget under. Han är ju i Danmark.

  Mvh Anna

  SvaraRadera