lördag 11 september 2010

Hmm

Vet inte vad som hände igår men fick inte riktigt till det på svenska. Konstigt för nu fick jag tala finlandssvenska och köra precis så som jag talar men ändå så blev det löst och hängande. Alltså ett bra gig var det men inget surfande på skrattvågor. Jag var inte närvarande utan tänkte hela tiden vad är mitt nästa skämt. Kanske inget någon i publiken märkte men jag stressade och istället för att äga scenen var jag en ramphora som ville ha en kund. Satan! (jag är min värsta kritiker)

11 kommentarer:

 1. Cmon, dont be that hard on urself! Fast jag hade sett flera skämt bara en kväll före gårdagen kunde jag inte låta bli att skratta. (Det verkade såsom du märkte att jag var den som började skratta innan andra gjorde det) Ganska säker på att ingen märkte att du stressade på nåt vis.Jag skulle säga att det gick helt lika fint som på torsdag, so dont worry bout it!

  SvaraRadera
 2. Du verkar vara lite väl hård mot dig idag, hoppas du får en härlig kväll ikväll istället med ett skönt flow på scen! Själv är jag marinerad i drinkar från igår och skrattar åt dåren som raggade med orden: "vill du bli gravid?".

  SvaraRadera
 3. Ja, det är väl ett sätt att ragga? Jo, är nog taggad. Skall bli kul ikväll!

  SvaraRadera
 4. Nej, bara ärlig! Hoppas det känns bättre ikväll ändå.

  SvaraRadera
 5. nu när du ändå pratar om det. jag körde standup igår och jag kommer på mig själv med att prata emd teater-rösten när jag framträdet. jag gillar det inte! när jag repar innan så pratar jag så som jag vill prata men när jag ställer mig på scenen så kommer en teaterröst fram och jag låter inte alls som mig själv, har du nått tips på hur man kastar av sig teatern när man ståuppar? (det var mitt åttonde framträdande)

  SvaraRadera
 6. Jo André, kan du nämna några av dina favoritkomiker of all times?
  Har du sett komediserien "Eastbound and down", om en avdankad baseballsstjärna?
  Om inte, gör det.
  Den är som en pungspark och en tungkyss, samtidigt.

  SvaraRadera
 7. Fredagens gig var den första stand-up shown som jag sett i mitt liv live. Direkt när du kom på scen så var de bästa på hela kvällen, när lasse kom fick jag laskuhumala.. De va första och INTE sista gången ja kommer och ser på din gig! :)

  SvaraRadera
 8. matilda: Du har ju mikrofon så du behöver ju inte förstärka din röst. Hmm pröva hemma att tala ditt material med din egen röst och tänk dig på en scen. Då kanske du kan överföra ditt naturliga röstläge till scenen.

  Rocks: Har inte sett den serien. tack för tipset. Jag gillar Steve Martin när han gjorde ståupp. Det är jävligt roligt.

  Anonym: Tack för de snälla orden. Kom gärna och kolla igen!

  SvaraRadera
 9. Det är nog det svåraste att bara vara sig själv...

  SvaraRadera