torsdag 22 juli 2010

Too old for this shit.

Brunnshuset var helt packat. Aldrig sett så mycket folk där någonsin.
Kvällens iakttagelse: Jag tror att för många killar läst Neil Strauss The Game boken. (men jag är inte kvinna så vem är jag att klaga.)

8 kommentarer:

 1. Och jag som trodde att folk var "over and done with" den boken för flera år sedan. Men vad vet jag som redan är stadgad...? :)

  SvaraRadera
 2. Ja var också igår vid Brunnshuset och ja, himla va mycket folk! Fick angst och gick därifrån och tänkte skratta ihjäl mig när jag såg hur lång kön va utanför. Tziisus people, you will never get in.

  SvaraRadera
 3. mayumi: Nej, knappast. Eller kanske han har skamliga förslag för att få dig intresserad?

  wonderland: Ok, fan jag hatar att man inte känner/vet alla dessa bloggare. Sku vara kiva att säga hello till alla.

  SvaraRadera
 4. Okej,bra att veta. Det är då inte min party place för den här sommaren. Vill ha något mer överraskande och spännande. Anything outdoors,me like it.

  Marjaana

  SvaraRadera
 5. Jag fick just den där boken och försöker läsa den för att försöka hitta på något att jävlas tillbaks med. Om man inte tycker om att läsa kan man lika bra se Top Gun och öva IceMans tekniker. Jävlar sån fin Lär dig ragga -film!

  SvaraRadera
 6. haha, jag tycker att den boken är superbra för mig som kvinna. för varje gång jag blir avvisad brukar jag säga till mig själv att det är the gamebokens fel. förr i tiden skyllde jag på att alla som avvisade mig var bögar, men märkte efter ett tag att världens män till större del bestod av bögar. så då blev the gameboken en rädding.

  /Johanna

  SvaraRadera
 7. TUbbs: Ja den är grym. Men mitt problem med the game är att utgångsläget är att kvinnor är ytliga och rejält bakom flötet och därför får man dom. Jag tycker att attityden är så emot allt jag tror på.

  Johanna: Alla om använder sig av the game knep är nog lite sorgliga. Men på nåt sätt att säga att jag fick ligga tack vare en bok som skrevs av någon jag inte känner känns nog lite B.

  SvaraRadera