fredag 9 juli 2010

Djupö i bilder II

Hade ännu några bilder från Djupö. Liten men naggande god stuga mitt i havet. Sedan fanns det såklart bastu i skild byggnad med tillhörande badtunna. Tog ingen bild på den för att jag inte tänkte på det.
Jocke hade fixat vaktlar till sommarstället. Fick bacon och vaktelägg till frukost. Det var faktiskt väldigt goda. Men de är små så till en toast går det tre vaktelägg.
Jocke hade fiskat aborre.
Här rensas och fileas de.
Och sedan paneras de. Vad kan man säga. Färsk fisk är nog godare än fisk som fraktats långa vägar. Dessa enkla panerade aborrfilér med nypotatis var gudomligt goda. Men man måste steka dem i smör. Annars blir det bläh.
Det var mina sommarbilder. Nu är det fredag och det betyder att veckoslutet börjar. Och det i sin tur betyder att folk inte riktigt orkar kolla bloggar utan njuter av värme och sol. Så därför säger jag: Ha en skön helg. Puss och Kram.

2 kommentarer:

 1. "Skön helg" I wish!
  Ska på bröllop. Och jag är inte riktigt typen som gillar att klä upp sig och sminka sig och fixa håret och allt sånt där trams...
  Jag har bestämt mig för att helt enkelt göra min plikt som tonåring genom att lägga armarna i kors, sucka och se uttråkad ut.
  Eller så kan jag väl helt enkelt lägga in några videos med dig på mp3n och sitta med den i handen hela kvällen. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag då blir bröllopet roligare. Ha det trevligt. Det är ju ändå någons stora dag.

  SvaraRadera