måndag 12 april 2010

Prospect park i Brooklyn!

Årets första glass var en besvikelse. Det var en "pehmis" som smaka kaki. Men jag märkte också att GB heter Good Humor i Amerika. Och varför inte?
Vi träffade Andrea Reuter som hörde hemma här. I bakgrunden hennes kompis Adam. Han kasta american fooball boll med hans kompis Michael. De var alla tre trevliga.
Men Andrea blev också glad att vi hitta henne och hennes kompisar i parken. Se nu så glad hon blev att sitta med oss. Kan ju också vara det att det var 20 grader ute och vårigt. Eller min after shave eller mitt glada finska humör eller för att när finlandssvenskar träffar varandra i Brooklyn så är det som om Gud tittar ner och ler. Lite roligt är ju också att just nu klipper Thomas avsnittet av Lilla onsdag med just Andrea. Good shit.
I dag var vi på stand-up comedy på Comedy Cellar. Kvällens behållning var Greg Giraldo, Jim Norton och Colin Quinn. Mycket roligt. Nu på hotellrummet och kollar på amerikansk tv. Vittu, det suger.

2 kommentarer:

  1. Haha, du e bara för söt och rolig. Du sku bara veta hur många vardagar du har förgyllat hos oss! Absolut den roligaste finlandssvensken på jorden :)

    SvaraRadera