onsdag 14 april 2010

Karis Bildkavalkad i Pumpviken.

Jag är tillbaka i landet men jag har en sådan jetlag så jag tror jag skall ramla baklänges. Men tänker ändå ge er bildkavalkad. För jag gillar er!
Här börjar en del av resan efter Florida. Vi hyrde en bil och körde från Boca Raton till New Orleans. Övernattade en natt i Panama City Beach.
I Kissimmee hånglas det. Tror jag.
Världens äckligaste rekka när vi körde genom bibel platserna Alabama och Mississippi. Även om jag vore hårt emot abort så skulle jag tycka att ingen skall behöva se på sånt här! Jävla kristna sickos.
Det står fis på hans bil. hi hi.
Galna Gunnar på Larry Flynts krog.
Coola Thomas på samma krog.
Lexus, Candy eller Jade eller nåt konstigt namn på jobb.
Trinity med mina glasögon.
Jag och Seven på pizza efter kvällens äventyr.
En hummer automat! Men du måste fånga dem först innan det blir mat.
De friterar för helvete allt i det där landet. Deep Fried Ice Cream. Sug på den!I New York träffa jag min fina vän Warren. Han brukade jobba som ljudtekniker för Saturday Night Live när det begav sig. Roliga historier om Belushi, Aykroyd, Chase och Billy Crystal.
På hemresan editerade Thomas lite Lilla onsdag när jag krampaktigt försökte skriva skämt till morgondagens Humorlandskamp. Läs mera här! Det har gått så där. Är bara trött hela tiden. Jävla jet lag.

10 kommentarer:

 1. Fantastic! Alltid trevligt med semesterbilder, speciellt när dom är från USA :) Och så bilade ni också, smart drag där! Nästa gång tycker jag ni ska göra en roadtrip genom Arizona och Nevada, det är en speciell känsla att se Joshua trees, tumbleweed och öken så långt ögat når. Och så ska man lyssna på REM.

  SvaraRadera
 2. Pumpvikin? Va Putte me o, Nå nej, sa Karisbon.

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå kört förbi Kissemmee när jag var där :-D
  WTF! Humorlandskampen! Den har jag glömt bort! Finns det biljetter kvar?

  SvaraRadera
 4. Arvaa kuka ei taaskaan pääse huomenna sinne? *sniff*

  -surullinen riksu tällä hetkellä :(

  SvaraRadera
 5. Shit! Slipper inte å se showen. Nåja, men de kommer fler tillfällen. Ska vi ta en öl nästa helg? Du är väl på väg hit då? Jag kommer att röra mej i city då, skall å kolla till Raw mm.

  SvaraRadera
 6. Mayumi: Låter bra förutom R.E.M. delen. He he.

  info: nääi Putte va inga mää.

  tommix: Vet inga. Tror nig att det finns bilikor ännu. Men som sagt har varit i Usa så har ingen koll.

  Riikka: Niin voi käydä.

  Sammen: Miks ei. Fredag o Lördag e jag på brunnen.

  SvaraRadera
 7. Jag försöker dyka upp på lördag :)

  SvaraRadera
 8. Jag r ännu också lite avundsjul på din resa. Men det lär bli NewOrelans med omnejd för mig nångån nästa år, yeah! Och Vegas på köpet med.

  Jag har alrdig riktigt fattat vem som tar domdär bilderna på aborterade foster o sånt? Jag menar knappast så att abortläkaren gräver fram kameran och plåtar lite samt slänger ut dem till den protesterande mobben utanför kliniken... hur får sickona tag på dem alltså?

  ps. smaka du på friterade glassen? Man kanske borde göra så bara för sakens skull.

  SvaraRadera
 9. Hyvä, et selvisitte ehjänä himaan, ennenku teidätkin friteerattiin! From A'meerica to Finland, our gift to you: deep fried André Wickström - so much tastier now." Huh.

  SvaraRadera
 10. freelancer: Låter som grym resa med new orleans och vegas. Smaka inte på friterad glass efter som maten i Louisiana var just friterad. Till sist smaka det bara frityrolja.

  Päivi: Hmm.

  SvaraRadera