tisdag 23 februari 2010

Snön tar aldrig slut!

Mitt köksfönster.
Sovrumsfönstret. För 12 dagar sedan hade jag gubbar som sopade ner allt från taket men nu är allt tillbaka igen. På en skala från 1-10 ligger mina vårkänslor på en etta just nu. Fattar ni sån jävla slaskig och blöt och geggig vår det kommer att bli när allt detta skall smälta? Det kommer vara äckligare än efter en Bukkake festival.

14 kommentarer:

 1. Tulis kesä ja lämpimät säät! ei tätä kylmyyttä kestä enää kauaa!

  SvaraRadera
 2. Igår insåg jag att jag måste köpa gummistövlar. Och antagligen en ark. Om all den här snön ska smälta bort kommer hela april att vara en flodvåg.

  SvaraRadera
 3. jaaaa, jubla o dansa över att du inte har barn då slaskh-v-tet kommer. Funderar allvarligt på att införskaffa några rullar sopsäckar, slänga in ungarna i varsin sopsäck, klippa hål för ben o armar och sedan tejpa fast HÅRT.

  SvaraRadera
 4. Jag tror det kommer att bli en helt sjukt härlig vår. Den kommer från djupet. Let's see. Jag kan få äta upp detta... :)

  SvaraRadera
 5. Fatta hur härligt om dina fönster int sku klara av pressen av snön och allt bara sku välla in? Det var bara det jag kom o tänka på av dina bilder...Stockholm e int någo bättre, d e som om dom aldrig sku ha sett en vinter tidigare när int metro, tåg eller bussar åker o människor uppmanas stanna hemma..

  SvaraRadera
 6. Familjebukkakeshow kan vara värre.

  SvaraRadera
 7. Kort fråga: Har Finland kommit på hur man undviker att hela landet står still så fort det har kommit 1 mm snö? För det har tydligen inte Sverige kommit på än... Diggade dig i Solsidan btw. och längtar tills Lennartsson dyker upp i Vid Vintergatans slut igen ;)

  SvaraRadera
 8. vissa dagar, till exempel just idag, tycker jag att det är helt ok att inte bo nånstans i norden. men det kan ändras

  SvaraRadera
 9. Ei oo tarpeeks lunta vielä, ei mee aina ees polveen asti. Eikä sitä loskaa tarvi itkee; kumiveneet on keksitty.

  Pusipusi.

  SvaraRadera
 10. Riikka: Jeps.

  Peppe: Ja, och en liten båt till Vidar.

  Anonym: Man kan ju försöka se det från den vinkeln.

  Thomas: Jag vill ju inte ha slasket.

  Kiki: Ja, har läst om det i tidningarna.

  Anne: Let´not go there.

  Ida: Vi har nog problem med järnvägen. Både Solsidan o Lennartsson var kul att göra.

  kerstin: NU är det fint väder. Klar himmel och antagligen sol senare idag.

  Päivi: Hmm.

  SvaraRadera
 11. "Det kommer vara äckligare än efter en Bukkake festival."

  Tack för det, nu kommer vi att få en arg insändare i HBL från Helsingfors Bukkakeförening som försvarar sin hobby och skäller ner på dig. "Bukkake bäddar för trevlig samvaro mellan vänner och okända och kan utövas av alla, oberoende av ras, kön eller kondition. Wickström baserar tydligen sina lumpna fördomar på fantasier istället för verkliga erfarenheter. Vi välkomnar honom dock i sommar till det traditionella Tenala Bukkake Race, som arrangeras av de lokala bukkakeföreningarna med stöd av Svenska Kulturfonden, med gästframträdanden av bl.a. Pär Stenbäck och republikens president."

  SvaraRadera
 12. igår skottade jag min kompis fönster, då kände jag mig som en polack. hä

  SvaraRadera
 13. Sebastian: Ha ha haa.

  amanda: ok. Skottar polacker snö?

  SvaraRadera