tisdag 16 februari 2010

Ja då var två Roastar avklarade.

I dag roastade vi Claes Malmberg och Babben Larsson. Båda var helt bra men jag är inte så nöjd med min egen insats. Har inte varit så nöjd över vad jag presterad denna säsong. Kanske jag är för hård mot mig själv eller så är jag ärlig? Jag och Stan har jobbat väldigt mycket med att ha annorlunda material med oss varje roast. Så att det inte skulle vara som i fjol utan nya och fräscha infallsvinklar. Så det har vi gjort men det är klart att det kanske inte svängt live lika bra som ifjol men tror starkt på att det kommer svänga på tv. Så alles gut tror jag. Kom i morgon och glutta för då roastar vi Ernst Billgren och Johan Rheborg.

8 kommentarer:

 1. Det var seriöst bra! Säkert bästa Roasten på länge! Dra lugnt längre set och ta med publiken fullt och energiskt som vanligt så blir det alltid liv i kåken o garanterad vinst! (Messaja, vem var det egentligen för fan ..... Petra var ju överraskandevis skit rolig)

  Thanks än en gång mannen och ses strax igen, drar till Paris imorgonbitti!

  Det drog via (O)Baren till East igen med Henke, skåningen din & co. Gött så men nu vinner vila och sömn dagen i ära!

  SvaraRadera
 2. Sebastian: Tack. Hade bra i Paris.

  tommix: Jag drog det där vad hade han gjort i sitt förra liv för att bli Claes nu.

  SvaraRadera
 3. Tjong i kuken! Jag har ett jävla bra tips. Gör sånt som folk skrattar jättemycket åt. Det brukar gå hem! Skratt är ett bra mått på humor ifall man inte är Andy Kaufman och det är man inte för han är död.

  SvaraRadera
 4. jag tror det var superbra, hade velat gå o kolla! istället sitter jag hemma med ett internet som strejkar på min dator, vilket resulterar i att jag inte kan använda min gmail eller blog eftersom jag tydligen glömt lösenordet o inte kommer in på nån annans än min dator som har det sparat... Grr! men man kan inte få allt antar jag :)
  kerstin

  SvaraRadera
 5. Sebastian: Bra tips.

  kerstin: Det var ju lite dumt att inte komma ihåg sina lösenord.

  SvaraRadera
 6. nej ja vet. inte praktiskt alls så det är inget jag rekomenderar:p
  kerstin

  SvaraRadera