söndag 10 januari 2010

Jag är älskad

I natt fick jag ett sms från Island där det stod ...I love you. Ah, vad trevligt eller hur. Nja. Det stod så här: I´m drunk...and I love you. Och det var från en kille. Så jag står högt i kurs bland fulla män på Island.

7 kommentarer:

 1. Hahaha. varför får aldrig jag såna sms. Jag vill också ha!

  SvaraRadera
 2. Då behöver du inte känna dig oälskad av isländarna :P

  SvaraRadera
 3. Clara: Är du säker att du vill ha såna sms? Om svaret är ja så Då måste du börja dela ut ditt nummer lite flitigare.

  MichelleGullis: Nej, jag känner mig väldigt älskad.

  SvaraRadera
 4. Jag försöker. Men folk ger som oftast tillbaka det och mumlar orden "...inte ens om du vore den sista kvinnan kvar på jorden..."
  Men jag fortsätter att kämpa på...

  SvaraRadera
 5. lite promilleprocent sprit gör både män och kvinnor väldigt ärliga när det gäller känslor mitt i natten - så ta det som en komplimang så länge du inte får ett morkkis sms där det står: förlåt jag menade det inte, jag var så kakkafull.

  SvaraRadera
 6. Clara: Det tror jag inte på! Men om det stämmer måste du komma till Finland. Här finns det unga män som har råd med mobilräkningen.

  Emma: Jag tog det som en komplimang. ännu har det inte kommit morkkis sms. Hoppas det inte kommer heller.

  Morkkis= moralisk baksmälla eller ågren. (till alla läsare i sverige)

  SvaraRadera
 7. En morgon för ett tag sedan när jag vaknade hade jag fått två olika sms under natten. Det första gjorde mig mycket överraskad, för det löd typ "om du inte har något för dig, kom hit och 'fais l'amour toute la nuit'". Det andra var från samma person och sa "Excuse-moi, je me suis trompé de numéro". Helt sjukt att skicka ett så hett textmeddelande till fel nummer. Det var från en kille som jag träffat på en fest ett par veckor tidigare. Han träffade nog rätt mycket folk för att blanda ihop numren så, och jag blev rätt full i skratt av det komiska i situationen. Så ja, det kan vara bra att flitigt dela ut sitt nummer om man vill ha knäppa sms.

  SvaraRadera