fredag 8 januari 2010

Är det bara jag?


Som tycker att det är hemskt att se en av världens roligaste män göra reklam för elgiganten? Han gör det tydligen i hela Norden. För i Finland säger han ju thank God för Gigantti. (eller Gigaanti som han uttrycker det.) Det hemskaste är ju att de ser så hemlagade ut och inte är värst roliga. Hoppas John får mycket pengar så han kan sluta göra såna här hemskheter!

7 kommentarer:

 1. Joo on toi aika härskiä. Se on vielä niin unimpressed niissä, oikein korostuu se "mitä sä teet Gigantin mainoksessa" -efekti.

  SvaraRadera
 2. Inte den enda nej... Om du har kontakt med honom så säg att jag lovar ställa upp med att bolla lite idéer innan dom börjar banda reklamerna för Tarjoustalo.

  SvaraRadera
 3. Ja, det gör mej så ledsen.

  SvaraRadera
 4. Nej gud, du är verkligen inte ensam! Jag blev så ledsen att jag skrev det här: http://www.alskadedumburk.se/2009/10/om-anna-books-brost-och-livets.html

  SvaraRadera
 5. Jag vill lite gråta varje gång jag ser reklamerna. det uppdagades nog ett annat intressant fenomen av det hela: m in pojkvän och jag stirrade på TV bara för att jag ville att också han skulle se dessa skräckpjäser med John Cleese, ett komedigeni på fel stigar.

  SvaraRadera
 6. Päivi: ne on kamalia.

  Anders: Siiiwa oun selve seestoa.

  Peppe: Ja, det är trist.

  saom: Skönt att inte vara ensam. bra inlägg i din blogg.

  smilla.pappaer.fi: jag överväger att aldrig gå till eögiganten mera.

  Camilla: Ja, det är seriöst.

  SvaraRadera