måndag 26 oktober 2009

Sista Roast på Berns för denna säsong.

I kväll får Sofia Wistam bajs över sig. Jag var inte särskilt nöjd över min egna insatts i denna roast. Dels för att det är jobbigt att roasta kvinnor (som inte är hard core komiker), dels för att Sofia inte såg ut som om hon tyckte det var så kul. Så det finns kanske en orsak att hon är med i sista programmet och inte i första. Min pappa kan via parabol kolla på kanal5 och han gillar programmet när däremor min mamma inte tycker det är särskilt kul. (pappa berätta)

men jag kan inte se kanal5 så hör av er med era tankar och frågor.

26 kommentarer:

 1. Varför är det jobbigt att roasta kvinnor tycker du???

  SvaraRadera
 2. Måste säga att de tidigare roasterna varit bättre, även din insats har varit betydligt bättre och vassare, gäller resten av roastarna också. Och du har rätt, Sofia såg inte ut att ha jätte roligt, kan vara svårt då (kan jag tänka mig). Men att inte kikna i skratt under ett av alla avsnitt är ju ändå bra som helhet :D

  H-fors snart!! Vad roligt!

  SvaraRadera
 3. För att man får inte vara elak mot kvinnor. Det är fel. Det har vi lärt oss sen barnsben.

  SvaraRadera
 4. Maria M: Jo jag kan bara hålla med dig. Men därför var detta det sista avsnittet, jag var skit.

  SvaraRadera
 5. Publiken var nog rätt trög, men Sofia Wistam är nog inte lätt att roasta. För hon är inte en personlighet på det viset. Det kanske är så att Roast på Berns kommer för ofta. Comedy Central gör ju kanske en på halvåret, ni kör en i veckan. Det råder inflation med andra ord. Annars tyckte jag nog om ditt material, men publikens osäkerhet smittade av sig.

  Den där Wahlbeck är ju nog en lustig kuf han. Bara hans åsyn får en att fnissa.

  SvaraRadera
 6. ja, jag håller med dig. Men allt är större i amerika. Men ingen fick nåt gratis av publiken under denna roast. Men ja, jag håller med dig jag hade inget kul (förutom melon grejen) att säga om Sofia.

  SvaraRadera
 7. Hmm.. jag fick sms till mig här på jobbet om att du vart den bäste ikväll. Så något kul måste du vart annars så var väl de andra urkassa. Ska kolla in i efterhand och se för mig själv.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. noashine: isåfall var programmet ännu sämre än vad jag tänkt

  ripthejacker: have some balls!

  SvaraRadera
 10. Men André. Det kan väl inte ha gått så långt att stand-up kulturen fallit för klassiska patriakala strukturer? Det ska väl inte vara svårare/enklarare att rosta en kvinna än en man?

  Men till kvällen roast:
  Två tankar;

  Sofia såg verkligen inte ut att ha roligt, hon verkade inte alls förberedd på formatet - hon verkade ha gått till Berns, sett en roast och sedan slängts in, detta kändes verkligen konstigt.

  En sista tanke, vad hände med Soran Ismail?! Fick han en blackout?!?! Hans insatts var helt värdelös, inte alls den Soran jag sett på klubbar och på Norra Brunn?! Vad hände?

  Jag kommenterar inte ens dig, det behövs inte. Du leverar som alltid.

  Däremot saknar jag Fredik Andersson, det är en av två personer jag vill ha dit som permanent. Den andra är David Druid, han gillar jag som tusan med.

  Hoppas mer på säsong två ;-)

  SvaraRadera
 11. Ska bara säga att säsong ett var helt suveränt. Bara att jag tror att gäster och komiker är mer förberedd på vad som komma skall, i säsong 2.

  Fan nu låter jag som en jävla förstå-mig-påare. Jag menar verkligen inte det.

  SvaraRadera
 12. Men så här fungerar det i verkliga livet. Jag kan säga nåt elakt om min kompis (som en kille) nya frisyr. Men om jag säger samma sak till min tjejkompis så blir alla lite ledsna för henne.
  Soran var inte bra denna gång. Such is life.
  Fredrik va med bara i två program men tor han skrev för andra komiker.

  Ssong 2 kommer aldrig bli lika bra vad det komer till material men komer bli bra eftersom nu är tittarna berädda. Men detta var det bästa vi kunde bajsa ut som komiker.

  så om detta var skit så var det vad vi komiker klarade av. Vi var så bra vi kunde vara. Vi var inte sämre än vad vi kunde. Vi försöke så svetten lackade.

  SvaraRadera
 13. shit vad många stavfel. skrev lite snabbare än jag tänkte.

  SvaraRadera
 14. Detta var definitivt inte skit, detta var suveränt. Jag har inte sett roligare tv sen Sverige pussas och kramas. Som jag sa tidigare, några av dina roast har fått mig att skratta mer än din rutin om "Onanix", vilket är unikt.

  Jag tror fortfarande inte att det är svårare att skämta om kvinnor än med män. Se Pernilla Wahlgren roasten, den var elak. Rejält elakt. Faaaar to way elakare än Felix Herngren roasten.

  Roast på Berns är enligt mig det bästa som sänts i tv sedan Morgonsoffan, okej ett par år sedan. Men innan dess, fanns inte ett något som gav mig lika mycket skratt som detta.

  SvaraRadera
 15. Jag tackar dig för de fina orden men säger att det är svårare att säga hårda saker till kvinnor än till män. Och Pernilla tog det bra men så är det ju också klippt i efterhand. Live eventen var inte alltid lika sprallig och ibland var den roligare. men det är också en orsak till att nästa år (inget fakta, utan vad jag tror) som kommer det inte finnas nån fast panel. Så komikerna har mera material.

  SvaraRadera
 16. Ja det låter framtiden avvisa. Jag hoppas du kommer var med i säsong 2? Men vad menar du med en fast panel nästa år? Var det ingen fast panel detta år?

  SvaraRadera
 17. jo vi var ju 4 fasta denna säsong men jag tror inte det kommer vara så nästa år. magnus betnér kommer ju inte vara med nästa säsong t.ex.

  SvaraRadera
 18. Jag tror fortfarande inte att det är svårare att roasta en kvinna än en tjej. "Emilio har slagit dig många gånger. Finns det nånting värre? Ja, alla gånger han missade" - Petra Mede till Pernilla Wahlgren.

  Elakare och roligare har jag nog aldrig hört...

  Aha, nej det forstår jag. Betnér ska väl ut på turné som vanligt..

  Sedan undrar jag och säker flera: när ska du ut på din 90-minuters turné? Säkert fler än jag är sugen på att höra en härligt finland-svensk stand up show :-)

  SvaraRadera
 19. Jag hade fan haft bättre material! nähä,denna roast var sämst hittills. men annars så är du jäkligt rolig ;) Vilken grotta hittade ni Peter Wahlbeck i?

  SvaraRadera
 20. ripthejacker: kommer nog inte att hända.

  idakarlsson86: det tror jag också. skit var det men därför var detta program sist. Peter W är ibland skitkul, bland skitskit.

  SvaraRadera
 21. Är det inte mongo att köra sämsta avsnittet sist? Då vill ju ingen se säsong 2. Eller det kanske kan räknas som en cliff-hanger. "Kan det bli sämre än så här?"

  Wtf... Jag håller tyst. Har inte sett än.

  SvaraRadera
 22. nix. det funkar så att alla kollar första avsnittet pga hypen sn hänger man kvar för det verkar roligt sen tänker man att jag kan skippa några avsnitt efterom jag sett detta redan. så då kan man inte köra det sämsta avsnitten först för så blir det ramaskri och alla blir ointresserade. hänger du med?

  SvaraRadera
 23. Jag hänger med men man skulle ha haft det i mitten och sen avslutat med en brak-succé så att alla satt hemma i sina soffor och bet av sig tånaglarna tills nästa säsong skulle börja...

  SvaraRadera
 24. alla viktiga människor såg de viktiga avsnitten så därför blir det en säsong till! skulle vi ha börja med bajs så skule vi ha fått så mycket bajs på oss så ingen skulle ha kollat på oss.

  SvaraRadera
 25. Lärdom av de senaste dagarnas inlägg i Herr Wickströms blogg: Man ska inte kasta bajs när man sitter i en glasbur.

  SvaraRadera