söndag 25 oktober 2009

Fittans designhotell.


Jag är glad att jag bor ensam. Vem är så lös och ledig att den vill bajsa i en glasbur? Vad tänkte designaren. Hit skall ingen ta en brud!

13 kommentarer:

 1. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA!
  Kvällens planer: Avbokade.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  SvaraRadera
 2. Täs haisee nytniinmuodikas kahekskytluku; vanhat hipit on vaihtanu juppihenkiseen moderniin designiin mut haluu silti jakaa kukkaiskakkansa kaikkien kanssa. Mut hei miksi lopettaa tähän - voishan se ulkoseinäkin olla lasia. Semmonen kunnon paska-akvaario. Siinä morjenstelee naapureita samalla ku pitää täysistuntoo.

  Avointa kansaa.

  SvaraRadera
 3. Tanke om effektivitet? Göra nummer två men inte tappa spänningen. Du kan fortf. hålla ögonkontakt med kexet ute på sängen liksom...

  SvaraRadera
 4. jag var med om samma sak i Kuala Lumpur. Sjukt opraktiskt att alltid spara sig till följande restaurangbesök bara för att bibehålla romantiken.

  SvaraRadera
 5. Helt av samma åsikt, bodde på ett väldigt snarlikt hotell i Reykjavik. Not impressed!

  SvaraRadera
 6. Quality Hotel Globen. Heter hotellet. Jag fattar inte varför de skall se ut så här? Men kanske är det jag som är för inlåst. T.o.m när jag är ensam hemma så stänger jag dörren. maybe i´m the one with problems?

  SvaraRadera
 7. Då är vi nog två med problem, för jag låser tom dörren när jag är ensam hemma... :S

  SvaraRadera
 8. Det gör inte jag men fattar. Det är ju fan ingen skillnad på designhotell och fängelseförhållanden där har de ju en toalett mitt i rummet.

  SvaraRadera
 9. så man ska lisom skita i duschskåpet då, i princip?? I det STORA duschskåpet... hälsar Lasses sambo

  SvaraRadera