torsdag 9 juli 2009

i Åbo

Jag och Thomas sket i åbolandsskärgård eftersom det bara regnade och blåsigt var det också. Så vi tog en båttaxi och nu sitter jag på hotellet o skriver detta inlägg. Åbo är också blåsigt och regnigt så what the fuck is up with the weather? Men jag och Thomas har idéeat ny sketcher till en möjlig Lilla onsdag II.
Imorgon på morgonen blir det viking line till Åland. Jippii. Hoppas det är soligt i morgon. Så nu blir det antagligen blogg paus tills på måndag. Men who knows? Kram till alla som följer bloggen.

3 kommentarer:

 1. Det gjorde ni rett i! Bajsväder!
  Åka kryssning är kul, dock! Oftasch tycksch det konschtigt nog bli roligarar..ere.. efter schom timmerna till schöss går...hick! Fast så länge åker ni ju inte, kanske! Glöm inte flyvästen!
  Ha så bra nu -Skepp ohoj! :)

  SvaraRadera
 2. Pitäkää hauskaa laivalla! :)

  SvaraRadera
 3. haha,tänk om ni hade stannat i h:fors, fick ett in fall och på torsdag tog man tåget från vasa till huvudstaden, då vi kom fram regnade det liite men bara för att solen tappade bor sig på stationen och kom någon timme efter, hade en super varm och skön helg i hesa, trots att solskenet stack i väg en stund före oss på lördagen.

  SvaraRadera