tisdag 21 juli 2009

Hur allt började del IV

Efter "Sverige dansar och ler" var det dags för "Sverige pussas och kramas" (våren 2008). Min roll hade krymt lite men denna löjliga idé kom jag upp med. Hade länge velat driva med dessa "ring in" program. Och detta var resultatet.

Förövrigt är det Schyffert som "ringer in". Mina och hans skratt är helt autentiska eftersom detta var så urbota dumt och pubertalt.
och eftersom vi aldrig var snuskiga utan snusket var i tittarens öron så var vi tvungna att vända på steken i sista avsnittet.

3 kommentarer:

 1. jag såg det där! som du säger så dumt att det nästan blev kul.....
  men vadå int snuskiga? du ha samma skjorta hela tiden, det om nånting är väl snuskigt.... =D

  SvaraRadera
 2. men vad fan! Det gick ju en gång i veckan vem kom ihåg förra veckans skjorta? Dessutom gjorde vi alla på en dag och det finns inga sådana budjeter som tillåter 10 olika skjortor inom svensk tv underhållning. Den där skjortan fick jag själv springa och köpa. Tyckte den likna ring in programs skjortor. I finland för de som inte visste så stor tjejerna i dessa program i bikinis. (det om någonting är mera snuskigt än sexigt.)

  SvaraRadera
 3. hahaha! =P jag ärkänner att jag inte reagerade på skjortan fören nu. Tänker sällan på klädseln. Hu sku det ha vari om DU sku ha haft bekinis??

  tja, om int annat får du ju till den lätt över enuastiska minen. Som är sådär lagom störande.

  SvaraRadera